• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Germanwings ile karnaval dönemi başlıyor

Germanwings ile karnaval dönemi başlıyor
Almanya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yılın ''beşinci mevsimi'' olarak adlandırılan karnaval dönemi başlıyor…

Germanwings ile karnaval dönemi başlıyor

Almanya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yılın ''beşinci mevsimi'' olarak adlandırılan karnaval dönemi başlıyor… 

Almanya’da düzenlenen en büyük şenliklerden biri olan Köln Karnavalı’na Germanwings fırsatları ile uçmanın tam zamanı!
 
Almanya’nın Köln kentinde her yıl 11.ayın 11'inde saat 11’i tam 11 geçe başlayan ünlü karnaval bu yıl da ziyaretçilerini bekliyor.  Şubat ayında eğlencelerin kaldığı yerden devam ettiği karnavala şehir halkı kadar, şehre yurt içi ve yurt dışından akın eden 1,5 - 2 milyon insan da ilgi gösteriyor. Karnaval başta Köln, Düsseldorf ve Mainz kentleri olmak üzere ülkenin çeşitli kentlerinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. 
 
Şehirde kapalı ve açık alanlarda çeşitli yürüyüşler, eğlenceler, maskeli balolar ve kutlamalar yapılıyor. Karnaval boyunca katılımcılar renk renk, çeşit çeşit kıyafetleriyle balo havasını yaşatıyorlar. Şıklıktan öte yaratıcılığın öne çıktığı karnavalda giyimde, maskelerde ve makyajda birbirinden canlı ve parlak renkler kullanılıyor. Karnavalın üç ana figürü olan prens, çiftçi ve bakirenin yanı sıra kral, kraliçe ve Napolyon gibi çeşitli tarihi kişilikler, hayvan figürlerine sıklıkla rastlanıyor. 
 
Karnavalın ‘çılgın günleri’ şehrin cadde ve sokaklarında eğlenceli partilerle kutlanıyor. Barların ve pubların kapanış saatleri ise festivalin bitiş saatlerine göre değişiyor. 
 
Tam bir eğlence merkezi olan Köln’e 29 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün.
 
Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim