• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Germanwings, sekizinci yaşını kutluyor

Germanwings, sekizinci yaşını kutluyor
Alman Havayolu şirketi Germanwings sekizinci yılını doldurduğu Ekim ayında yolcu sayısını yüzde 18 artırarak yine bir rekora imza attı.

GERMANWİNGS'TEN 8. YIL BAŞARISI

Uygun fiyatları ile Türk yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings sekizinci yılını doldurduğu Ekim ayında yolcu sayısını yüzde 18 artırarak yine bir rekora imza attı.

Geçtiğimiz Ekim ayında havacılık sektöründe sekizinci yılını geride bırakan Avrupa’nın lider düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings hızlı adımlarla ilerleyerek başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Başarılarına devam eden şirket, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu yıl Ekim ayında da yolcu sayısını %18 oranında arttırarak 786,168 yolcu taşıdı.

2002 yılının Ekim ayında kurulan Alman havayolu şirketi Germanwings Avrupa’da Low Cost havayolları içerisinde kısa zamanda yerini alarak bu pazarda büyük ilerlemeler kaydetti.

Germanwings, bu ay filosuna eklediği 3 yeni uçağı ile yolcu sayısında 120 binlik bir artış elde etti ve uçuşlarındaki doluluk oranı % 78.5 oranına ulaştı. Germanwings, aynı zamanda “Profiles International” (yaratıcı şirket araştırmaları yapan kuruluş) tarafından Almanya’nın en üretken şirketi seçildi.

Germanwings yolcularının beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya ve kaliteli hizmet ile inanılmaz fiyatları beraber sunmaya devam edecek.

Güncel havacılık haberleri için THY Haber'i takip edin.

www.thyhaber.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim