• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Germanwings ve HRS ortaklığı 3 yıl uzadı

Germanwings ve HRS ortaklığı 3 yıl uzadı
Köln merkezli iki başarılı şirket Germanwings ve Hotel Reservation Service (HRS otel arama ve rezervasyon motoru) uzun dönemli ortaklıklarını 3 yıl daha uzatma kararı aldılar.

GERMANWİNGS ve HRS ORTAKLIĞINDA
YOLA DEVAM


Köln merkezli iki başarılı şirket Germanwings ve Hotel Reservation Service (HRS otel arama ve rezervasyon motoru) uzun dönemli ortaklıklarını 3 yıl daha uzatma kararı aldılar.

Berlin ITB Turizm fuarında imzalanan anlaşmaya göre düşük tarifeli havayolunun Germanwings Boomerang Club üyesi müşterileri yapacakları her bir otel rezervasyonu için en az 500 mil kazanacak.

Germanwings ve HRS’in 3 yıl daha uzatma kararı aldıkları iş birliklerinin daha uzun seneler devam etmesi beklenirken, HRS yeni anlaşmanın duyurulması ile Germanwings sitesinden otel rezervasyonu yapmak isteyen müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için teknik optimizasyon çalışmaları başlattıklarını duyurdu. Bu şekilde müşteriler Germanwings sitesinden yolculuklarının her detayını kolayca organize edebilecek, otel rezervasyonlarını yaptırırken mil kazanabilecek.

Germanwings sözcüsü, Thomas Winkelmann “HRS ile olan işbirliğimizi devam ettirme kararı aldığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. HRS dünyanın her tarafında geniş bir otel yelpazesine sahip ve sunduğu avantajlı fiyatlar rakip tanımıyor. İki şirketin sürdürmekte olduğu bu işbirliğinin yolcularımızın tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğini düşünüyoruz” dedi.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim