• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Germanwıngs'e en iyi sosyal medya ödülü

Germanwıngs'e en iyi sosyal medya ödülü
Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, Amerika’nın en ünlü seyahat dergisi Travel&Leisure dergisi tarafından ‘Dünyanın En İyi Sosyal Medya Uygulaması’na sahip havayolu seçildi.

Seyahat ve turizm alanında en iyi sosyal medya ödülünü Facebook sayfasında yer alan ‘Friend Flights’ uygulaması ile Germanwings kazandı.

‘Friend Flights’ uygulaması sayesinde tek tıkla Germanwings ile Avrupa’da seyahat edebileceğiniz tüm destinasyonlar, en iyi bağlantı noktaları ve konaklayabileceğiniz tüm otelleri en uygun fiyatlarıyla öğrenebiliyorsunuz. Eğer siz de tatil günlerinde hala ne yapacağınıza karar veremediyseniz Germanwings’in Facebook sayfasından Friend Flights uygulamasına tıklayarak Avrupa’nın en güzel şehirlerine seyahat etme şansı yakalayabilirsiniz.

Amerika’nın en ünlü sosyal medya ajanslarından Sparkloft tarafından geliştirilen ‘Friend Flights’ uygulamasına Germanwings’in Facebook sayfası https://www.facebook.com/germanwings‘den ulaşabilirsiniz.

Seyahat ve Turizm Sosyal Medya ödülleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için http://www.travelandleisure.com/smittysinternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

29 Euro’dan başlayan fiyatlarla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com  web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

www.germanwings.com

Airep: 0212 334 29 41

Çağrı Merkezi: +44(0)8717029985

germanwings-facebook.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim