• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Germanwings'ten üç farklı hizmet paketi

Germanwings'ten üç farklı hizmet paketi
Avrupa’nın en büyük low cost havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings 1 Temmuz itibariyle yepyeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.
‘Yeni Germanwings’ markası altında havayolu, tamamen yepyeni bir marka ve ürün olarak yolcularına ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti vermeye başladı. Bu yeni uygulama ile yolcular kendi bireysel ihtiyaçlarına göre paketlerini oluşturarak uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet alma imkanına sahip olabilecekler. Yeni Germanwings yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor.
 
En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap edecek.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolcuların tüm ek ihtiyaçlarının karşılandığı, yolcu tarafından talep edilen her hizmetin sağlandığı bir seçenek olacak.  Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ile yolculara low-cost ayarında bir hizmet sunulacak.
 
Yeni Germanwings bugün itibariyle, Lufthansa’nın Frankfurt ve Münih dışında yer alan ikincil merkezleri Berlin, Hamburg, Stuttgart ve Köln/Bonn’dan 1 Temmuz tarihinden itibaren ‘premier‘ uçuşlarına başladı.
 
Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Carsten Spohr ‘Germanwings sadece Avrupa’nın en iyi düşük maliyetli havayolu şirketi olmakla kalmayıp aynı zamanda bu segmentte yolcusuna en iyi ve en kaliteli hizmet sunan bir havayolu şirketi haline gelmiştir. Lufthansa ve Germanwings güçlerini birleştirerek sunduğumuz avantajlarla birlikte, iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımızın yeni marka ve yeni ürünümüzden çok memnun kalacaklarına eminiz. Bu yeni oluşumla birlikte Lufthansa olarak merkezlerimiz dışında yer alan noktalardan Avrupa içi uçuşlarda karlılığımızı koruyacak ve aynı zamanda da yolcularımıza çekici fırsatlar sunarken verimliliğimizi de artırma imkanına sahip olacağız.‘ dedi.
 
Germanwings Yönetimi Sözcüsü Thomas Winkelmann ‘Bugün şirketimiz için tarihi bir gündür. Yeni markamız, yeni rotalarımız ve geniş filomuzla bugünden itibaren markamızın bu ikinci evresinde yeni bir başarı hikayesi yazmaya başlayacağız. Yolcularımıza eskiden olduğu gibi yine Avrupa’da en yüksek verimlilikle en iyi fiyat seçeneği sunacağımızın ve gelecekte genel anlayışımız olan yaratıcılıktan ödün vermeyeceğimizin sözünü veriyoruz.‘ dedi.
 
Germanwings yepyeni markasıyla ürünlerine getireceği yenilikleri Aralık ayında duyurmuştu. Rekor bir hızla 6 ayda hazırlıklarını tamamladı ve filosunda yer alan 38 uçağını yeniden tasarlayarak yeni markasına uygun hale getirdi. 2014 yılında ise yeni marka filosunun 87 adet uçağa sahip olması planlanıyor. Germanwings, 64 tanesi Airbus A319 ve A320, 23’ü ise Eurowings’e ait CRJ-900 Jet tipi olmak üzere toplam 87 uçakla yolcularına hizmet verecek.
 
Tüm bunların yanında rekor bir sürede yüksek motivasyonlu çalışanlar yeni konsept için çok çalıştı ve teknik süreçlerin hızla tamamlanmasına olanak sağladı. 12 Nisan tarihinde yepyeni logosuyla hizmet vermeye başlayan ve check-in sisteminin değiştiği Germanwings internet sitesinde bugünden itibaren 3 farklı hizmet paketi yolcular tarafından satın alınabilecek.
 
“Ucuz ama akıllı” politikasına uygun olarak, havayolunun çalışanları müşterilerin taleplerini karşılamaya odaklanacaklar. Müşteriler Ekonomi sınıfında sunulacak üç farklı tarife uygulaması olan “best, smart ve basic” seçeneklerinden yararlanma şansı elde edecek. “Best” tarife sektörde standartları belirleyecek ve Avrupa içi low-cost rotalarda mümkün olan en uygun fiyatı temsil edecek. Bu biletten yararlanan müşteri için uçağın en ön 3 sırasında yer ayrılacak ki bu da orta koltuğun boş olması ve 81.3 cm’lik rahat diz mesafesi anlamına gelecek. “Best” tarifeden yararlanan yolcular aynı zamanda Lufthansa dinlenme salonlarını kullanma, öncelikli check-in ve güvenlik kontrollerinde fast lane/hızlı servis ismi verilen özel hızlı bankolardan geçme, Miles&More programında daha fazla mil kazanma, daha fazla HON Circle mil, normalde verilen bavul limitinin iki katı (23 kiloluk iki bavul), uçuş sırasında a la carte menüden seçme şansı, kolayca uçuş değiştirme ve iptal imkanlarına sahip olacak.
 
Best tarife şu an için ilk aşamada Almanya içindeki tüm uçuşlar ile Germanwings’in Avusturya, İsviçre, Belçika, Rusya, Fransa ve İngiltere gibi Avrupa’daki ana pazarlarında sunulacak.
 
“Smart” tarife ise Germanwings’in yeni standart tarifesi olacak ve çok kaliteli hizmetler sunan ana ekonomi ürünü olacak.  Bu tarife ile uçan yolcular için olabildiğince uçağın ön sıralarında yer ayrılacak. Best tarifede uçan yolcular gibi 81.3 cm’lik rahat diz mesafesinden yararlanabilecekler. 23 kg. bagaj taşıma imkanlarının yanı sıra bir atıştırmalık ve alkolsüz içecek ikramından yararlanabilecekler.
 
En ucuz olan ürün “Basic” ise geleneksel bir düşük tarifeli havayolu ürünü. Bu tarifeyi seçerek uçan yolcular diledikleri gibi bagaj hakkı ve uçuş sırasından yemek servisinden feragat edebilecek. On birinci sıra itibariyle ise koltuklarını seçebilecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim