• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

GESAD Başkanı Ziya Gökalp: "Türk milleti istikrara oy verdi"

GESAD Başkanı Ziya Gökalp: "Türk milleti istikrara oy verdi"
Dün yapılan seçimlerin ardından bir açıklama yapan GESAD Başkanı Ziya Gökalp “7 Haziran seçimlerinin ardından hükümet kurulamaması nedeniyle dün gerçekleştirilen 26. dönem parlamento seçimlerinde Türk milleti istikrarı seçti” dedi.

GESAD Başkanı Ziya Gökalp “7  Haziran seçimlerinin ardından hükümet kurulamaması nedeniyle dün gerçekleştirilen 26. dönem parlamento seçimlerinde millet istikrarı seçti” dedi.  GESAD'dan seçim sonuçlarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle: 

“Koalisyon hükümetleri ile vakit kaybetmek istemeyen istikrar ve yatırımların devamından yana  oyunu kullananlar  26. Dönem Parlamentosunun üyelerini belirledi Seçmen, AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi  verdi. Seçim sonuçları Türkiye'nin koalisyon ile yönetilmeye hala hazır olmadığını gösterdi. Seçmen ekonomik istikrar için tek başına iktidar istedi.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor coğrafyada, birçok ülkede istikrarsızlık ve belirsizlikler yaşanırken, halkımızın ülkemizde herhangi bir belirsizliğe müsaade etmeyecek şekilde bir irade oluşturması hepimizi mutlu etti.

Türkiye 13 senedir tek parti hükümetinin getirdiği istikrar sayesinde ekonomide çok önemli atılımlara imza attı. Şimdi yeniden artık seçimleri düşünmeden işbaşı yapacağımız bir döneme girdik.

Dün yapılan seçimlerin ardından Gemi sanayicileri Derneği olarak şimdi yakaladığımız bu kazanımları daha ileriye götürme zamanın geldiğine ve itfaiye aciliyetiyle yeni kurulacak hükümetin ekonomik sorunlara çözüm bulacağına inanıyoruz.  

Gemi Sanayicileri  olarak  en büyük beklentimiz; tüm alanlarda olduğu gibi denizcilik sektöründe de yeni hükümetin; inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşmayı merkeze alan, eğitimi öne çıkaran, yüksek katma değer odaklı, bilgi ve teknoloji rekabetine göre kurgulanmış ihracat odaklı bir büyüme modelini gündemine almasını bekliyoruz ve “Durmak yok yola devam“ diyerek  bizler ülkemizin ileri sıçrayışında tüm gücümüzle yer alacağımızı belirtiyoruz. Sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz”

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim