• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Global ekonominin anahtarı lojistik oldu

Global ekonominin anahtarı lojistik oldu
logitrans Transport Lojistik Müdürü Altınay Bekar; ‘Ancak ABD büyürse Türkiye AB’ye mal satabilir. İhracatın 2008’de gerçekleşen 132 milyar doları aşması için bu şart’ dedi.

Global Ekonominin Anahtarı Lojistik

AB ekonomisi, ABD’ye ihracat yapıyor, Türkiye de AB’ye. Bu görüşü savunan logitrans Transport Lojistik Müdürü Altınay Bekar; ‘Ancak ABD büyürse Türkiye AB’ye mal satabilir. İhracatın 2008’de gerçekleşen 132 milyar doları aşması için bu şart’ dedi.

Altınay Bekar şunları söyledi:

“AB’nin uzak doğudan alımlarının maliyeti arttıkça Türkiye’nin şansı da arttı. Ama alternatif pazarlara yüklenmek gerekiyor. 2011 hedeflerinin tutması için firmaların ilk yarı yılda yüksek performans gösterip yüzde 65-70’leri gerçekleştirmesi gerekiyor.”

Dünya ticaretinden alınan payın garantisi olmadığını ama lojistiğin bunun en önemli destekleyicisi olduğunu savunan Altınay Bekar, ‘logitrans ile dış ticaret operasyonlarının ufkunu açıyoruz’ dedi.

logitrans Transport Lojistik Fuarı

5. logitrans Transport Lojistik Fuarı 8-10 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarda düzenlenecek. logitrans Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü Parti lojistik şirketleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor. Sektörün endüstriyel ayağından ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri ile depo ekipmanları, yazılım ve otomasyon çözümleri, araç takip ve filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuarları ile çekiciler, fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim