• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

GMO'da, Katılımcı Gemi Mühendisleri dönemi başladı

GMO'da, Katılımcı Gemi Mühendisleri dönemi başladı
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Genel Kurulu seçimler ile tamamlandı. 3 listenin yarıştığı seçimlerde, Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu seçimi kazanırken, Turhan Soyaslan listeyi delerek Yönetim Kurulu'na girdi.

Türk denizcilik sektörünün önemli Sivil Toplum Örgütleri'nden biri olan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın iki gün süren 44. Dönem Genel Kurulu, seçimler ile tamamlandı. 3 listenin yarıştığı seçimleri, Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu bir eksikle kazandı. İsimsiz ve Sınırsız Gemi Mühendisleri Grubu'ndan Turhan Soyaslan listeyi delerek, 44. Dönem Yönetim Kurulu'na girdi.

3 bin 295 kayıtlı üyenin bulunduğu TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Genel Kurulu seçimleri Tuzla Piri Reis Ortaokulu'nda yapıldı. Seçimde 909 gemi mühendisi 10 sandıkta oy kullanılırken, 906 oy geçerli, 2 oy geçersiz, bir oy ise boş çıktı.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Genel Kurulu'nda, Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu, Meslekte Birlik Grubu ve İsimsiz ve Sınırsız Gemi Mühendisleri Grubu'nun yarıştı. 44. Dönem Gemi Mühendisleri Odası Genel Kurulu'nda, seçimin galibi Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu olurken, Turhan Soyaslan listeyi deldi.

Kesin olmayan sonuçlara göre, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 44. Dönem Yönetim Kurulu'na, Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu'ndan Burak Acar, Ferhat Acuner, Elif Akal, Sinem Serhan Dedetaş, Davut Kul, Alper Şal ve İsimsiz ve Sınırsız Gemi Mühendisleri Grubu'ndan Turhan Soyaslan seçildi.

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim