• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Gnçtrkcll Bağdat Caddesi’ne yazı getirdi

Gnçtrkcll Bağdat Caddesi’ne yazı getirdi
“Yaz geldi ama ben hala deniz kenarına gidemedim” diye üzülen gençler, teselliyi iPhone ödüllü “gnçtrkcll Ördek Yarışı”nda buldu.

"Yaz geldi ama ben hala deniz kenarına gidemedim” diye üzülen gençler, teselliyi iPhone ödüllü “gnçtrkcll Ördek Yarışı”nda buldu.

Paletleri, şnorkelleri, deniz gözlükleri ve rengarenk deniz simitlerini üzerlerine geçirerek Bağdat Caddesi’ndeki yarışa katılan gençler, renkli görüntülere neden oldu. gnçtrkcll Etkinlik Temsilcisi Can’ın, vadettiği sıradışı etkinliklerinin ilki olan ördek yarışı, gnçtrkcll standına kayıt yaptıran ilk 15 kız ve 15 erkek için ayrı ayrı düzenlendi.

Start noktasından yola çıkan gnçtrkcll’liler zorlu aksesuarlarına rağmen rakiplerini geride bırakmak için uğraştılar. Yarışmaya katılan gnçtrkcll’liler parkur boyunca iki sosyal medya görevini de yerine getirdi. İlk durakta “#yazgelinceben paletleri takarım caddelerde koşarım” ifadesini Twitter’da takipçileriyle paylaşan gençler, ikinci durakta ise kendi telefonlarıyla çevreden birine fotoğraflarını çektirerek, Facebook duvarında “#yazgelinceben” etiketiyle paylaştı.

gnçtrkcll'lileri bekleyen son zorlu görev ise, varış noktası öncesindeki süs havuzunda küçük bir serinleme molası oldu. İki yarışın ardından kazananlar podyumda madalyalarını aldıktan sonra birinciler iPhone 5; ikinci ve üçüncüler ise T20 kazandı. Kızlarda ilk üç Alara Değirmenci, Gamze Şahin ve Sena Sabah; erkeklerde Korkut Şen, Batuhan Yıldırım ve Selçuk Korateş olarak sıralandı.

yaz_dus-coz-(396).jpg

yaz_dus-coz-(458).jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim