• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Gnçtrkcll’lilere UPS’den % 40 indirim

Gnçtrkcll’lilere UPS’den % 40 indirim
UPS ve Turkcell, yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. UPS ve Turkcell arasında yapılan işbirliği ile gnçtrkcll’liler tüm yurt içi ve yurt dışı gönderilerinde UPS’den % 40 indirim kazanacak.

 

31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında gnçtrkcll’liler, yurt içi ve yurt dışı adresten adrese gönderilerini UPS ile % 40 indirimli gönderebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için gnçtrkcll kullanıcılarının SFR2 yazıp 2222’ye göndermeleri yeterli olacak.

 
UPS Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Teoman Ünal “Sektörlerinde lider olan UPS ve Turkcell’in gerçekleştirdiği bu iş birliği ile gençlere avantajlar sunuyor olacağız. Birçok genç eğitimleri için yurt dışına başvuru evrakları gibi önemli dokümanlar gönderiyor ve zamanında teslim edildiğinden emin olmak istiyor. Bunun için gözleri kapalı güvenebilecekleri marka UPS. Hizmet kalitemizden ve güvenilirliğimizden o kadar eminiz ki, sektörde teslimat gecikmelerine tam para iadesi yapan tek şirketiz.
 
Bu kampanya sayesinde gençler yurt dışı gönderilerinin yanı sıra Türkiye’deki 81 ilin tamamını kapsayan teslimat ağımızla yurt içi gönderilerini de uygun fiyatlarla ve UPS kalitesiyle yapabilecekler.” dedi.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül ise şunları söyledi: “2005 yılından bu yana gnçtrkcll’le, gençlere sürpriz teklifler, özel kampanya ve fırsatlar, çeşitli etkinlikler sunmaya devam ediyoruz. Gençlerin her anında yanında olabilmek ve bunu onlara hissettirebilmek istiyoruz. Gençler okul döneminin başladığı bugünlerde farklı şehirlerde veya farklı ülkelerde yaşamaya başlıyorlar. Evraklarını ve eşyalarını UPS ile rahatça gönderebilsinler diye gnçtrkcll’lilere %40 indirim sağlıyoruz. Turkcell olarak bu kez, UPS ile onların yanındayız. Bu işbirliğinin gnçtrkcll’lilere gönderilerinde fayda sağlayacağına inanıyoruz.”
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim