• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Göcek Boat Expo, 14 Nisan'da açılıyor

Göcek Boat Expo, 14 Nisan'da açılıyor
Göcek Boat Expo, 14 -18 Nisan 2011 tarihleri arasında kapılarını açıyor. Tunajans tarafından, Göcek Belediyesi ve Thames Yachting katkılarıyla düzenlenecek dev denizcilik organizasyonu Göcek Belediye Marina’da 2. kez gerçekleştirecek.

Göcek Boat Expo, 14 Nisan'da açılıyor

Amatör denizciliğe, çocukların ve gençlerin yelkenle buluşturulmasına, denizcilik kültürünün yaygınlaştırılmasına katkıda bulunması hedeflenen organizasyona T.C. Ulaştırma Bakanlığı, T.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Muğla Valiliği, Muğla Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Deniz Temiz Derneği, İstanbul Yat Kaptanları Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Dayanışma Derneği destek veriyor. En lüks teknelerin ve göz kamaştıran yatların sergileneceği fuar, bu yıl da deniz ve tekne tutkunlarının gönüllerini fethedecek. Yerli ve yabancı pek çok markanın rekabetine ev sahipliği yapacak olan Göcek Boat Expo’nun denizde düzenlenmesi megayat boyutunda teknelerin sergilenmesi imkânını da beraberinde getiriyor.

Göcek Boat Expo büyüleyecek…

Doğal güzelliklerin, tarihi ve kültürel kaynakların, biyolojik çeşitliliğin, sualtı, suüstü canlı ve cansız varlıkların korunmasını ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan Göcek Boat Expo, bu anlayış çerçevesinde etkinlikler planlıyor. Ülke ekonomisine ve ülke turizmine katkı sağlayacağı düşünülen organizasyona uluslararası ve yerli üretim yelkenli, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri sektörlerinden firmalar katılıyor. Denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürün gruplarını görmenin mümkün olacağı bu dev organizasyona yerli-yabancı ziyaretçiler bekleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim