• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Göcek Boat Expo'da geri sayım başladı

Göcek Boat Expo'da geri sayım başladı
Yat tutkunlarının en gözde tatil yeri haline gelen Göcek’te, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenerek sektörden yoğun ilgi gören Göcek Boat Expo bu yıl, 14 – 18 Nisan 2011 tarihleri arasında, Göcek Belediye Marina’da düzenlenecek.

Göcek Boat Expo 14-18 Nisan'da yapılacak

Yat tutkunlarının en gözde tatil yeri haline gelen Göcek’te, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenerek sektörden yoğun ilgi gören Göcek Boat Expo bu yıl, 14 – 18 Nisan 2011 tarihleri arasında, Göcek Belediye Marina’da düzenlenecek.

Deniz tutkunları bu fuarı bekliyor

“Göcek” i duyan tüm deniz tutkunlarını heyecanlandıran Göcek Boat Expo karada ve denizde süper lüks yatlar, sürat botları, yelkenli tekne ve guletler, jet skiler, balıkçı tekneleri, teknelerde kullanılan navigasyon sistemleri, motor, yelken ve aksesuarlarını sergileme imkanı sunacak.

Fuar; T.C Ulaştırma Bakanlığı, T.C Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Muğla Valiliği, Muğla Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi, Gemi Mühendisleri Odası, Deniz Temiz Derneği Turmepa, İstanbul Yat Kaptanları Derneği, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği, Kosgeb destekleriyle; Göcek Belediyesi ve Thames Yachting katkılarıyla Tunajans tarafından düzenleniyor. Bu sene fuara Naviga Magazin, Yacht Türkiye Dergisi, Boat Builder, Seaway Deniz Turizm Dergisi, Gazete Marin ve Deniz Dünyası Dergisi basın sponsoru olarak destek veriyor. Geçtiğimiz yıl 235 firmanın ağırlandığı 1. Göcek Boat Expo Fuarı’nı, 5 günde toplam 9 bin 262 kişi ziyaret etmişti. Bu sene yine yüzlerce marka ve ürünün sergileneceği fuarın ziyaretçi çalışmalarıyla ilgili pek çok oda, dernek, klüp, marina, kurum ve kuruluşla iletişimler sürdürülüyor.

Yurtdışından da pek çok ziyaretçi bekleniyor

Özellikle İngiliz, Fransız ve Rusların trendi olan Göcek, Turkuaz suları ile hem yerli hem yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Birbirinden güzel koyları, eşsiz doğası ve geniş kapasiteli yat bağlama imkanları sayesinde yurt dışından da yüzlerce turist, Göcek’i tercih ediyor. Sıcak iklimiyle Nisan başından itibaren deniz tutkunlarının akınına uğrayan Göcek, geçen yıldan itibaren fuarıyla da anılmaya başlandı. Bu anlamda büyük bir ihtiyacı karşılayan Göcek Boat Expo, Türkiye’de ki denizciliğe katkı vermeyi hedefliyor. Bununla birlikte Göcek Boat Expo; ticari ortaklıklar yapma, yeni iş bağlantıları kurma, tanıtım, pazarlama ve satış hedefli amaçlara ulaşma imkanı, marka bilinirliğini arttırma, rekabet piyasasında farkındalık yaratma, firmaların, ürünlerini, kullandıkları teknolojileri ve çalışma sistemlerini yakından tanıma fırsatı yaratıyor. Fuarın sunduğu bu imkanlardan yararlanmak isteyen ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, tekne üreticileri, yat tasarımcıları, mimarlar, distribütor ve acentalar, charter ve broker firmaları, yat kaptanları ve deniz tutkunları fuara yoğun ilgi gösteriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim