• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Goldmaster bayi toplantısı Antalya'da yapıldı

Goldmaster bayi toplantısı Antalya'da yapıldı
GoldMaster, Türkiye ve yurt dışındaki bayilerinin katılımıyla düzenlediği bayi toplantısını, Antalya’da gerçekleştirdi.

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, yoğun ve stresli geçen yılın yorgunluğunu Antalya’da gerçekleştirilen bayi toplantısında attı. Üç gün boyunca süren etkinlikte, Türkiye’den, 200’ü GoldMaster, 100’ü Porio olmak üzere toplam 300, 50’i yurt dışından toplamda 350 bayinin katılımıyla gerçekleşen buluşma oldukça renkli ve eğlenceli geçti. Başarılı geçen yılın yorgunluğunu atan bayiler doyasıya eğlenirken, iki gün boyunca yapılan sürpriz çekilişlerle de aralarında son model bir arabanın da olduğu birçok hediye kazandı.

Açılışta konuşan Sinan Bora, ilk olarak GoldMaster’ın faaliyet gösterdiği kategorilerden ve genel olarak şirketin hedeflerinden bahsederken, yerli üretim ve elektrikli süpürgelerde Türkiye’de ilk kez GoldMaster tarafından verilen ‘5 yıl Garanti’ uygulamasına da değindi. Sinan Bora’nın ardından sırasıyla söz alan Porio, küçük ev Aletleri ve züccaciye grubu yöneticileri GoldMaster ürünleri, kampanyalar ve pazar hedefleriyle ilgili bilgi verirken sektörle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Bayi toplantısıyla ilgili konuşan GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora, "Stresli ve yorucu bir yılın sonuna yaklaşırken, değerli iş ortaklarımızla bir araya gelerek moral depoladık. Hem birlikte eğlenerek yılın yorgunluğunu atmak hem de iş hedeflerimizi ve ileriye dönük projelerimizi kendileriyle paylaşmak adına, çok güzel bir buluşma olduğuna düşünüyor, katılan herkesin keyif aldığına inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim