• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Goodyear, dünyanın en beğenilen şirketi

Goodyear, dünyanın en beğenilen şirketi
Goodyear, Fortune Dergisi’nin “En Beğenilen Şirketleri” listesinde, Dünyanın En Beğenilen Motorlu Araç Parçaları Şirketi seçildi.

Dünyanın  önde  gelen  ekonomi  dergilerinden  olan  Fortune, her sene dünya çapındaki firmalar arasında düzenlediği “En  Beğenilen  Şirketler”  araştırmasının  2013  yılı sonuçlarını açıkladı.

Goodyear, Fortune Dergisi tarafından düzenlenen araştırmaya göre “motorlu araç parçaları üreticisi” kategorisinde en beğenilen şirket seçildi. Goodyear, dokuz farklı değerlendirme ölçütünden; insan yönetimi, varlık kullanımı, sosyal sorumluluk, uzun süreli yatırım, üretim ve hizmet kalitesini içeren beş kriterde dünya çapında birinci sırayı aldı.

Goodyear Başkanı ve CEO’su Richard J. Kramer, “Bu başarıyı elde etmek ve böylesine önemli bir değerlendirmede zirvede yer almak, Goodyear’ın dünya çapında sahip olduğu 69.000 çalışanı için büyük önem taşıyor. Bu, aynı zamanda bizim stratejik yol haritamızdaki başarımızı vurguluyor ve sürdürebilir değer yaratma yönündeki yolculuğumuzda bize hız katıyor” dedi.

Fortune tarafından 1983’te hazırlanmaya başlayan en beğenilen şirketler listesi "kurumsal  itibar konusunda nihai karne" olarak biliniyor.  Şirketin bilinirliğini belirlemek için yenilik, insan yönetimi,  varlık kullanımı, sosyal sorumluluk, yönetim kalitesi, mali istikrarlılık, uzun süreli yatırım, ürün-hizmet kalitesi ve küresel  rekabetçilik ölçütlerini baz alan liste yaklaşık 4.000 kişilik üst düzey yönetici, yönetim kurulu ve mali analiz uzmanının titizlikle yaptığı profesyonel değerlendirmelerine dayanıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim