• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Goodyear Lastikleri Müdürü özkan oldu

Goodyear Lastikleri Müdürü özkan oldu
Nisan 2010’dan bu yana Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’nü üstlenen Andreas Niegsch, görevini Emin Özkan’a devrediyor.

Nisan 2010’dan bu yana Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’nü üstlenen Andreas Niegsch, görevini Emin Özkan’a devrediyor. Özkan, Goodyear’ın Türkiye’deki ilk Türk Genel Müdürü olarak 30 Temmuz 2012 itibariyle yeni görevine başlayacak.

Nisan 2010’dan bu yana Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü’nü üstlenen Andreas Niegsch, görevini 30 Temmuz 2012 itibariyle Emin Özkan’a devrediyor. Özkan, Goodyear’ın Türkiye’deki ilk Türk genel müdürü olarak görev yapacak. Goodyear Şirketi’ne 1998’de katılan Niegsch ise Goodyear Lastikleri T.A.Ş. genel müdürlüğünün ardından, Goodyear’ın Afrika’daki yeni pazar olanaklarına odaklanmak üzere bu pazarda yeni bir görev üstlenecek.

Goodyear EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Büyümekte Olan Pazarlar Başkan Yardımcısı Henry Johnson, “Bu yeni görevinde Emin Özkan’ın, karlı ve sürdürülebilir büyümeye odaklanarak Goodyear markasının gücünü Türkiye pazarında daha da üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

1987 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Emin Özkan, kariyerine Koç Grubu’nun genel merkezinde finans bölümünde başlamış ve Procter&Gamble ve Gillette’te marka müdürlüğü ve genel müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Burada, hem Türkiye’yi hem de Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan/Pakistan bölgelerini kapsayacak şekilde sorumluluklar üstlenmiştir. Emin Özkan, 2009 yılından bu yana Türkiye’de Yıldız Holding’in Çikolata Bölümü Grup Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. hakkında

Üretim, satış ve satış-sonrası hizmetleri ile lastik sektöründe faaliyet gösteren Goodyear Lastikleri T.A.Ş., dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olan Goodyear Tire and Rubber Company'nin Türkiye'deki iştiraki olarak, 1 Eylül 1961'de kuruldu. Goodyear Lastikleri T.A.Ş.; Türkiye’de 1,300’ü aşkın çalışanı ile İzmit ve Adapazarı’ndaki 2 üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Şirket, ürünlerini Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava ve Debica markaları altında üretip tüketicilerine sunmaktadır. Şirket Türkiye’de, yaklaşık 700 bayisi, 50’yi aşkın Premio mağazası ve 300’ü aşkın araç servisleri kanalıyla tüketicilere hem tüketici lastikleri hem de ticari lastikler ve hizmetler sunmaktadır. Goodyear Lastikleri T.A.Ş., ürünleri ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, www.goodyear.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

111.20120712161835.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim