• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Goodyear, nakliye firmaları ile buluştu

Goodyear, nakliye firmaları ile buluştu
Goodyear, 10 Mayıs’ta Antakya Savon Otel’de gerçekleştirdiği filo aktivitesi sonrasında Mersin Lamos Otel’de uluslararası nakliye firmaları ile bir araya geldi…

GOODYEAR, ULUSLARARASI NAKLİYE FİRMALARI İLE BİRARAYA GELİYOR…

100 yılı aşkın süredir dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olan Goodyear, 10 Mayıs’ta Antakya Savon Otel’de gerçekleştirdiği filo aktivitesi sonrasında  Mersin Lamos Otel’de uluslararası nakliye firmaları ile bir araya geldi…

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Antakya Savon Otel’de gerçekleştirdiği filo aktivitesinde 73 uluslararası firma temsilcisi ile bir araya geldi. Goodyear kamyon lastikleri departman yetkilililerinin, Goodyear bayileri Boğa Otomotiv ve Bedirler Oto Lastik’in de katıldığı etkinlikte, katılımcılar Goodyear’ın yeni ürünleri hakkında bilgi edinirken eğlenceli vakit geçirme fırsatı da yakaladılar.

Goodyear Kamyon Lastikleri Satış Müdürü Ümit Öz ve Ürün Müdürü Faruk Uslu’nun da katıldığı etkinlikte, Goodyear yetkilileri filoların rekabetine katkıda bulunmak için geliştirdikleri lastiklerdeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, katılımcılar da etkinlik sonunda gerçekleştirilen yarışmalar ile çeşitli hediyeler kazandılar. Toplantı sırasında nakliye sektöründeki gelişmeler, filoların beklentileri ve bu beklentileri karşılayan Goodyear ürün ve servisleri yanında filo verimliliğini artıran uygulamalar hakkında katılımcılara bilgiler paylaşıldı.

Antakya’da gerçekleştirilen filo aktivitesinden sonra Mersin Lamos Otel’de Goodyear yetkilileri, 25 uluslararası nakliye firma temsilcisi ve Mersin’deki Goodyear bayileri Tatkap ve Diyarlas’ın da katıldığı bir yemek ile firma temsilcileri ile bir araya geldiler.

Etkinlik esnasında bir konuşma yapan Goodyear Kamyon Lastikleri ve Kaplama Ürün Müdürü Faruk Uslu, “Bayilerimiz ile Goodyear’daki yenilikler ve yeni ürünler hakkında bilgi paylaşımında bulunduğumuz, müşterilerimizin rekabetine katkı sağlayan ürün, hizmet ve uygulamaların paylaşıldığı bu tarz etkinlikleri tekrarlayacağız” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim