• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Goodyear’da iş güvenliği turnuvası

Goodyear’da iş güvenliği turnuvası
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, global olarak planlanan “İş Güvenliği” etkinlikleri kapsamında, İzmit Fabrikası çalışanları arasında gerçekleştirdiği bilgi yarışması ile ‘İş Güvenliği’ konusunu vurguladı.

Faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda “İş Güvenliği” konusuna maksimum önemi gösteren Goodyear, İzmit Fabrikası’nda 19 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği  bilgi yarışması ile bu konuya dikkat çekti. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe, Goodyear İzmit fabrikası çalışanlarından oluşan 32 yarışmacı ve çok sayıda izleyici katıldı. Goodyear İzmit fabrikası çalışanlarının bir aile olması temelinden yola çıkılarak hazırlanan yarışma, ‘İş Güvenliği’ konusunda çalışanların hem bilgilerini ölçmek, hem de farkındalıklarını artırmak adına başarılı bir organizasyon oldu.

Açılış konuşması Goodyear İzmit İş Güvenliği Müdürü Gönül Yüzbey tarafından yapılan bilgi yarışmasının hazırlık ve sunumunu ise İletişim Koordinatörü Ceyhun Tulgar gerçekleştirdi. Oldukça çekişmeli geçen turnuvada, 4’er kişilik 8 takım yarıştı. Kazanan takımın 2 bin TL hediye çeki ile ödüllendirildiği etkinlik, dostluk görüntülerine sahne oldu. Goodyear İzmit Fabrikası Üretim Direktörü Güven Loğoğlu turnuvanın kapanışında yaptığı konuşmasında, “Yarışmaya gösterilen ilgiden ve ‘İş Güvenliği’ne verdikleri önemden dolayı tüm çalışanlarımıza ve Lastik-İş Sendikası’na teşekkür ederim. Çalışanlarımızın iş güvenliğine verdikleri önem, bu alanda sahip oldukları bilgi ve bilinç seviyeleri her geçen gün artıyor. Bu da bizleri şüphesiz ki çok mutlu ediyor. İlerleyen günlerde bu ve benzeri etkinlikleri tekrarlayacağımıza inanıyorum,” diyerek, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

goodyear is guvenligi (2)

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim