• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Goodyear'dan iş makine lastiği

Goodyear'dan iş makine lastiği
Goodyear, Avrupa ’nın en önemli yapı endüstri fuarı Intermat 2015’te iş makinası lastiklerini ve hizmetlerini sergiledi.

Goodyear, OTR lastiği RT-5D serisinin üç yeni ebadını, liman makinelerinde kullanılan EV-4C ve EV-4R lastiklerini ve EM Track III lastik yönetim programını ziyaretçilere tanıttı.

Goodyear operatörlerin maliyetlerini azaltmasına yardımcı olan yeni iş makinası lastiklerini ve hizmetlerini INTERMAT 2015 fuarında tanıttı.Goodyear’ın başarılı arazi lastiği (OTR) serisi RT-5D’nin üç yeni ebadını 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 tanıtımıyla yüksek kaliteli OTR ürünleriyle portföyünü genişletti. Bu sayede her türlü lastik yükleyicinin gereksinimlerini karşılayan ebat serisini de tamamlamışoldu. RT-5D lastikleri, üst düzeyde çalışma süresi ve etkileyici taşıma kapasitesi sağlarken, çalışma maliyetini azaltıp verimliliği artırıyor. Zorlu endüstriyel uygulamalar ve geri dönüşümün yanı sıra açık ve kapalı madenler gibi ağır koşullarda 250 (L5) çekişgücü ile yüksek performans sağlıyor.

Goodyear liman makinelerinde kullanılan 18.00R25 ebadındaki yeni EV-4C ve EV-4R lastiklerini de fuarda sergiledi. Konteyner taşıma makineleri ve istif taşıyıcılar için tasarlanan lastikler, ıslak zeminde güçlü bir yol tutuşu sağlarken derin dişli tasarımı sayesinde kullanım ömrünü uzattığından maliyeti de azaltıyor. Lastik, sürüklenmeden kaynaklanan titreşimi azaltan yenilikçi CAD tasarımlı dişleriyle de ideal operatör konforu sunuyor.

Goodyear İş Makinası Lastikleri EMEA Müdürü Octavian Velcan;“Başarılı RT-5D lastik serimizin üç yeni ebadıyla artık her tür tekerlekli yükleyiciye uygun kapsamlı bir portföy sunuyoruz. Yüksek stabilite özelliğine sahip olmayan lastiklere kıyasla daha fazla yük kapasitesi ve üst düzey çalışma süresiyle RT-5D serisi, müşterilerimizin maliyetini azaltmasına yardımcı olacak” dedi. Limanlardaki konteyner taşıma ekipmanlarının çalışmalarında hassasiyet ve güvenilirliğinde son derece önemli olduğunu vurgulayan Velcan;“Bu segmentte hali hazırda güçlü bir portföye sahip olan Goodyear, 18.00R25 ebadındaki yeni EV-4C ve EV-4R ile mevcut liman serisini tamamladı. Diğer mevcut ebatlarıyla birlikte bu yeni lastikler, güvenilirlik, üst düzey denge ve verimlilik sağlıyor” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim