• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Goodyear'dan kamyon yarışlarına lastik desteği

Goodyear'dan kamyon yarışlarına lastik desteği
Goodyear; Avrupa’da Formula 1’den sonra en çok seyirci çeken Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’na 10 yıldır kamyon lastikleri tedarik eden tek marka oldu.

24 Mayıs’ta İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştirilecek olan sezonun ilk yarışıyla Goodyear, kamyon yarış lastikleri tedarikçiliğinde onuncu yılını dolduracak. Goodyear, 9 seriden oluşacak FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda tüm takımlara 315/70R22.5 ebadındaki kamyon lastiklerini tedarik ediyor.    

Bir yarış kamyonu 5,5 ton ağırlığında olup, saatte 160 km hıza ulaşabiliyor. Bu sebeple, lastikler yarışta hayati bir role sahip. Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası serilerinin yönetici kuruluşu Federation Internationale de l’Automobile (FIA) tarafından onaylanan tek lastik olan Goodyear kamyon lastikleri, en zorlu koşullarda mümkün olabilecek en iyi performansı sunmak için özel olarak geliştirildi.

Goodyear EMEA Bölgesi Ticari Lastikler Pazarlama Direktörü Boris Stevanovic, “Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda kamyon yarış lastikleri tedarikçisi olarak onuncu yılımızı kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yarışlar, lastiklerimizin en zorlu şartlarda sürüş kalitesini kanıtlamak ve yarışlar için geliştirilen yeniliklerin, standart kamyon lastiklerimizde yeni teknolojilerin önünü nasıl açtığını göstermemizi sağlayan muhteşem bir platform” dedi.

Bu sezonun Goodyear Kamyon Yarış lastiklerinin, yarışa katılan ekiplere yalnızca yüksek performans sunmakla kalmadığını belirten Stevanovic, “Lastiklerimiz, aynı zamanda daha zorlu zeminlerde yuvarlanma direnci ve harici gürültü için kamyon lastiklerine verilen yeni AET R117 onayının gerekliliklerini de karşılıyor” dedi.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim