• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Goodyear’dan sımsıcak kampanya

Goodyear’dan sımsıcak kampanya
Kamyoncunun “Yol Arkadaşı” Goodyear, yeni kampanyası ile lastik alan müşterilerine Kiğılı’dan yün kazak hediye ediyor.

Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Goodyear’dan Sımsıcak Kampanya...

Kamyoncunun “Yol Arkadaşı” Goodyear, yeni kampanyası ile lastik alan müşterilerine Kiğılı’dan yün kazak hediye ediyor.

110 yılı aşkın süredir dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olan GOODYEAR, yıllardır sürdürdüğü “Yol Arkadaşı” çalışmaları kapsamında kamyon kullanan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Goodyear, havaların soğumaya başladığı bu günlerde, kamyon ve otobüs sürücülerine, aldıkları lastik karşılığında Kiğılı markasının Goodyear için özel olarak ürettiği kazaklardan hediye ediyor.

“Goodyear kamyon lastikleri Kiğılı yün kazak hediyeli...”

Sürücülerin güven ve bağlılıkla kullandıkları lastiklerin üretici firması Goodyear, soğuk kış aylarında yol arkadaşlarını düşünerek, 1 Ekim - 30 Kasım 2011 tarihleri arasında sürecek olan kampanyasında 2 adet Goodyear marka ön aks veya çeker aks kamyon ya da otobüs lastiği alan sürücülere Kiğılı marka yün kazak hediye ediyor.

Goodyear lastiklerinin, tüketicilerin ilk tercihleri arasında olduğunu vurgulayan Goodyear Ticari Lastikler Ürün Müdürü Faruk Uslu “Bunun ardında yatan en önemli unsur; ürün ve teknoloji gelişiminde uzun yıllara yayılan yatırımlarımız sonucu ulaştığımız kalite ve güvenilirliktir. Goodyear olarak, bu kampanya ile dostlarımıza bize duydukları güven için teşekkür ediyoruz” dedi. Yaptıkları tüketici araştırmaları hakkında bilgi veren Uslu, “Ticari araç kullanan sürücülerin, araçlarında çok uzun zaman geçirip uzun kilometreler katettiklerini ortaya koyuyor. Tüketiciler kullandıkları lastiklere birincil derecede önem veriyor. Ticari lastiklerde 2000 yılı itibariyle uygulamaya başladığımız ‘Kaplanabilirlik ve Kaplama Garantisi’ uygulamamızı Şubat 2010 itibariyle genişleterek müşterilerimize, ürün ve hizmetlerimizden optimum seviyede faydalanma fırsatını sunuyoruz” dedi.

“Goodyear Nöbetçi Bayi, Kaptanlarımız İçin Türkiye’nin Her Yerinde...”

Goodyear, yenilikçi ürünleriyle olduğu gibi, satış sonrası hizmet alanında da sektöre sunduğu yenilikçi servislerle müşterisinin daima yanında... (212) 444 5 YOL (444 5 965) numaralı Goodyear Destek Hattı’nı arayan kamyoncular; ülkenin dört bir yanına dağılmış, uzman kadrolu Goodyear “Nöbetçi Bayi”lerinden 7/24 hizmet alırken, Goodyear, kamyoncuların yolda kalmadan yüklerini, kolayca ve zamanında ulaştırmalarına destek olur.

FleetFirst çatısı altında 7/24 servis hizmeti veren “ServiceLine 24h”, Türkiye dahil tüm Avrupa’da nakliyecilerin yolda kalma endişesi duymadan çalışmalarına imkan veriyor. Bu hizmet ile Goodyear müşterileri stepnesiz çalışma imkanına sahip oluyor. Ayrıca, bireysel kamyoncular için benzer bir servis, 7/24 hizmet veren TruckForce organizasyonu tarafından sunuluyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim