• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Goodyear'ın İzmit Fabrikası'na sertifika

Goodyear'ın İzmit Fabrikası'na sertifika
Goodyear’ın İzmit Fabrikası, BSI tarafından “ISO 50001 Enerji Yönetimi Sertifikası” alan lastik ve kauçuk sektörünün ilk üretim tesisi oldu.

“Enerji kayıplarını ve artan maliyetlerini yok etmenin en basit yöntemi enerji tüketimini azaltmaktır” ilkesiyle hareket eden Goodyear yine alanının öncüsü oldu. Enerjiyi sistemli ve verimli kullandığı BSI tarafından “ISO 50001 Enerji Yönetimi Sertifikası” ile tescillenen Goodyear, enerji yönetimindeki standartlar baz alınarak en iyi ve en yeni uygulamaları sistemsel olarak da yürütülmesini sağlıyor.

Goodyear, fabrika bünyesinde oluşturduğu Enerji Takımı ve diğer destek departmanları ile yaptığı özverili çalışmalar sonucunda enerji yönetimindeki başarısını ortaya koyuyor. 60’tan fazla ülkenin enerji yönetimi uzmanlarının bir araya gelmesiyle oluşturdukları bu sertifikaya sahip olan Goodyear, hem enerji tasarrufu hem de Sera Gazı (GHG) emisyonlarını minimuma indiriyor.

Goodyear İzmit Fabrikası Üretim Direktörü Güven Loğoğlu, Goodyear olarak sektörde bir ilki gerçekleştirerek, ISO 50001 Sertifika’sı aldıklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Loğoğlu: “1994 yılında Türkiye’de Çevre Yönetim Sertifika’sını almış olan ilk fabrika olarak, şimdi de BSI firmasını tarafından yapılan denetleme neticesinde ISO 50001 sertifikasını almaya hak kazandık. Bu sertifika, Goodyear İzmit fabrikasının çevreyi koruma ve doğal kaynakları en verimli şekilde kullanma alanlarında üstlendiği sorumluluğun ve kararlığının önemli bir kanıtı olmuştur. Goodyear İzmit Fabrikası çalışanlarını bu başarıdan dolayı kutlar, emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim