• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Goodyear'la hem macera hem güven

Goodyear'la hem macera hem güven
Jeep Renegade, Goodyear’la hem macera hem güven sunuyor.

Goodyear ve Jeep, sürücülere zevkli ve güvenli sürüş deneyimi yaşatmak amacıyla, yeni Jeep Renegade serisi için bir araya geldi.

Dünyanın önde gelen lastik üreticisi Goodyear, Jeep markasının, yeni Renegade serisi için Goodyear’ın mevcut lastiklerinden iki tanesini kullanacağını duyurdu.

Jeep Renegade modeli ile sınıfının en iyi off-road kapasitesi ile yakıt verimliliğinin birleşimini sağlamayı amaçlayan Jeep, Goodyear EfficientGrip SUV’nin (Ebat: 215/65R16 98H) ve Goodyear Vector4Seasons’ın (Ebat: 215/60R17 96V LHD ve 215/60R17 96V RHD) orijinal ekipman olarak kullanılmasını tercih ediyor

Jeep’in küçük SUV segmentine ilk girişini temsil etmek üzere piyasaya sürülen Jeep Renegade, söz konusu markayı global anlamda büyütmek üzere tasarlandı. Jeep Renegade, donanım çeşitliliğine göre Sport, Longitude, Limited ve Trailhawk seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor.

Goodyear Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgeleri Marka ve Tüketici Stratejileri Müdürü Alexis Bortoluzzi, “Jeep’in, zarif ve enerjik Renegade’in karayolu ve arazi araçlarının ihtiyaçlarına uygunluk göstermesini talep ettiği lastikler için Goodyear’ı tercih etmelerinden dolayı mutluluk duymaktayız. Vector4Seasons serisi, bütün yol koşullarına yönelik kusursuz bir çekiş gücüne sahip yıllık bir performans gücü sağlarken, EfficientGrip serisi olağanüstü yakıt ekonomisi ve daha kısa fren mesafesi sunuyor. Jeep gibi Goodyear da, kendilerini bir sonraki maceraya götürmesi için sürücülerin ihtiyaç duydukları ürünleri geliştirmek adına uzun ve zengin bir mirasa ve geçmişe sahip..." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim