• BIST 9492.07
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Google TV sitesi yayında!

Google TV sitesi yayında!
Google'ın büyük beklentiler ile birlikte geliştirdiği Google TV adlı sistem, sonunda bir web sitesi ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor!

Google TV sitesi yayında!

Google'ın büyük beklentiler ile birlikte geliştirdiği Google TV adlı sistem, sonunda bir web sitesi ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor!

Google'ın son oyuncağı Google TV, sonunda kendisine ait bir web sitesi ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Google TV'nin resmi sitesinde, bu servise ait geniş ve detaylı bilgilendirmeler bulunuyor. Google, bu servisiyle birlikte televizyon dünyasının internet ile iç içe geçme aşamasında oluyor olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanmayı planlıyor.

Google TV ile birlikte Google, "Televizyon dünyası, arama motoruyla tanışıyor" sloganını kullanıyor. Zira Google TV kullanıcılara, televizyon anlayışını baştan aşağı değiştirmeyi vadediyor. Uygulama desteği, popüler televizyon şovları hakkında geniş ve detaylı bilgi alabilme sistemi ve Android temelli telefonlara yüklenebilecek olan bir uygulama sayesinde, telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanabilme özelliği sayesinde Google TV, teknoloji meraklılarının ilgisini bir hayli çekti.

Multimedya Platformu

Bu yenilikçi servisin en önemli amacı, tüm interneti televizyonunuza taşıyabilmek. Google arama motorunun televizyonunuza entegre olmasıyla birlikte televizyonunuz da tam anlamıyla bir multimedya platformuna dönüşüyor olacak. Tabii Google bu konuda ne kadar başarılı olabilecek bunu zamanla göreceğiz.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Google TV internet sitesinde servisin hemen her özelliği detaylı bir şekilde tanıtılıyor. Google'ın, ürün tanıtım konusunda ne kadar açıklayıcı ve pratik yolları kullanıcılarına sunduğunu göz önünde bulundurursak, bu web sitesi de Google TV'ye ait akıllarda hiçbir soru işareti kalmamasını sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim