• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Grimaldi Grubu, iki kalite ödülü birden aldı

Grimaldi Grubu, iki kalite ödülü birden aldı
Grimaldi Grubu, Tedarik zinciri/Lojistik Tedarikçi kategorilerinde 2013 yılı Kalite Ödülü’nü Fiat-Chrysler’den aldı.

 

Grimaldi Grubu, Tedarik zinciri/Lojistik Tedarikçi kategorilerinde 2013 yılı Kalite Ödülü’nü Fiat-Chrysler’den aldı. Dünya çapında çok amaçlı Ro-Ro taşımacılığı yapan Grimaldi Group' un  Türkiye temsilciliği 1996 yılından bu yana Arkas şirketlerinden Egekont tarafından yapılıyor. 
 
Ödül töreni, Fiat-Chrysler’in üst düzey yöneticileri ve Fiat Chrysler’e kaliteli hizmet sağlayan ve kendi kategorilerinde ödüle layık görülen 17 firmanın temsilcileri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA)’dan 1200’ün üzerinde çalışan ve tedarikçinin katılımı ile Torino’nun Fiat Chrysler Merkezi’nde Giani Agnelli Oditoryum’unda  düzenlendi.
 
Tedarik zinciri/Lojistik tedarikçi kategorisindeki ödül, EMEA Fiat Chrysler Tedarik Zinciri Yönetimi Başkanı Luc Billiet tarafından Grimaldi Grubu Ticari, Lojistik & Operasyon Direktörü Costantino Baldissara’ya takdim edildi. Billiet ödül verirken yaptığı konuşmada “Grimaldi Grubu, son üç yıl içerisinde herhangi bir kalite sorunu bulunmaksızın ve proaktif bir şekilde Fiat-Chrysler’e düzenli olarak lojistik hizmetleri sunan bir tedarikçimizdir.” dedi. 
 
Grup Yöneticisi Emanuele Grimaldi , kardeşi Gianluca ile birlikte şu sözlerle bu ödülü almaktan aldığı gururu ifade etti :   “Fiat-Chrysler’in kurduğu yüksek kalite standartlarını karşılamadaki başarımızın takdir edildiği bu itibarlı ödülü almaktan büyük onur duymaktayız”.
 
Deniz Taşımacılığı sektöründe 60 yılı aşkın tecrübesi hizmet veren Grimaldi Group' un bünyesinde Grimaldi Lines, ACL, Minoan, Finnlines ve Malta Motorways of the Sea hatları bulunuyor. Şirketin Türkiye temsilcisi Egekont, Grimaldi Group’un farklı servisleri aracılığıyla, İzmir, Mersin, Gemlik ve Derince limanlarından, Akdeniz, Avrupa, Adriyatik, Baltık Denizi, Kuzey ve Batı Afrika, Kuzey ve Güney Amerika limanları arasında, ithalat ve ihracat müşterilerine tam kapsamlı hizmet veriyor. Haftalık düzenli servis ile binek ve ticari otomobiller (özellikle yeni araçlar), otobüs, kamyon, TIR, treyler, iş makinaları ve her türlü yükün taşınması ve elleçlenmesinde en uygun taşıma çözümlerini sunuyor. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim