• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Grimaldi'nin CEO'su DenizHaber'e konuştu

Grimaldi'nin CEO'su DenizHaber'e konuştu
İtalya Armatörler Birliği ve Grimaldi Group Yönetim Kurulu Üyesi Emanuele Grimaldi, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat’a özel açıklamalarda bulundu.

Grimaldi'nin patronu DenizHaber'e konuştu

İtalya Armatörler Birliği Yonetim Kurulu Üyesi ve Grimaldi Group Yönetim Kurulu Başkanı Emanuele Grimaldi, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'a özel açıklamalarda bulundu.

Grimaldi Line, ACL, Finnlines, Minoan Lines, Malta Motorways gibi armatörlük firmalarını bünyesinde barındıran, filosunda 100’ü aşkin gemisi bulunan, ayrıca Valencia, Solerno gibi Avrupa ve Afrika’da onlarca limanı işleten Grimaldi Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Emanuele Grimaldi, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'a, Grimaldi Group ve dünya denizcilik sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Global krizin etkisi ile armatörlük firmalarında büyük zararlar açıklanırken, Grimaldi Group’un 2009 yılında 120 milyon euro kar elde ettiğini dile getiren Emanuele Grimaldi, yeni yatırımlar ile filoyu büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'ın Emanuele Grimaldi ile yaptigi özel röportaj, Pazartesi gününden itibaren Deniz Haber Ajansı resmi internet portalında yayınlanacaktır.

*Emanuele Grimaldi, IMO-MEPC'nin 1 Temmuz 2010’da aldıgı karar doğrultusunda yakıtlarda bulunan sülfür oranının yüzde 1,5 dan, 1 Ocak 2015 yılından itibaren yüzde 0,1 düşürülmesine neden karşı çıktı?

*Ro-Ro piyasasını bekleyen tehlike nedir?

*Avrupa Armatörler Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Emanuele Grimaldi'nin gemi işletmecilerini tedirgin edecek açıklaması nedir?

* 2009'da gemi işletmecileri zarar ederken, Grimaldi Group nasıl 120 milyon Euro kar açıkladı?

*Schumpeterian teorisi, denizcilik sektöründeki stratejileri nasil etkiliyor?

*Grimaldi Group'un Türk Denizcilik Otoritesinden beklentileri neler?

*Grimaldi Türkiye'ye yatırım yapmayı düşünüyor mu?

Grimaldi Group Yönetim Kurulu Başkanı Emanuele Grimaldi ile yapılan röportaj ve ilginç tespitler 11 Ekim 2010'dan itibaren Deniz Haber Ajansı'nda...

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim