• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Groupon alanlar yüzde 50 indirimli uçuyor

Groupon alanlar yüzde 50 indirimli uçuyor
İndirimli fırsatlar sunmak konusunda bir fenomen olan dünya online kupon devi Groupon, yeni kampanyasıyla Türkiye’deki üyelerine çok özel bir bahar fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

Groupon alan herkes yüzde 50 indirimli uçuyor

İndirimli fırsatlar sunmak konusunda bir fenomen olan dünya online kupon devi Groupon, yeni kampanyasıyla Türkiye’deki üyelerine çok özel bir bahar fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

Sehirfirsati.com adlı site üzerinden 28 Ocak Cuma (bugün) günü satışa sunulacak bu kampanya sayesinde, 5 TL değerinde ‘groupon’ satın alan herkes Pegasus Havayolları’nın 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasındaki iç hat uçuşları biletlerini % 50 indirimle elde etme fırsatı yakalayacak. Kampanya kapsamında üyelerin sahip oldukları ‘groupon’larını 29 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında Pegasus Hava Yolları’nın www.flypgs.com adresinden bilete dönüştürmesi gerekiyor.

Vergiler hariç ücret üzerinden gerçekleşecek yüzde 50 indirimle Groupon kuponlu Pegasus misafirleri, 1 Mart’tan 31 Mayıs’a kadar Pegasus’un tüm iç hat uçuşlarında, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşlarında indirim kuponlarından yararlanabilecekler. İndirim kuponlarının www.flypgs.com internet sitesinden bilete dönüştürülmesi için son tarih, 6 Şubat!

Sehirfirsati.com adresinden her gün binlerce kişi tarafından satın alınan ve ‘groupon’ adı verilen fırsat kuponları, yeme-içmeden eğlenceye, güzellikten wellness ve spor hizmetlerine, sinema ve tiyatro biletlerine, paintball, bowling gibi aktivitelerden nefes dersleri, dil kursları gibi kişisel gelişim kurslarına, kuru temizleme servislerinden otopark üyeliklerine, festivallerden konserlere kadar birçok alanda %90’a varan indirimler sunarak, üyelerine ayda ortalama 4 milyon TL tasarruf ettiriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim