• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

GT3 Cup Challenge devam ediyor

GT3 Cup Challenge devam ediyor
Dünyanın en gözde spor otomobil markası olan Porsche’nin GT3 modelinin yarış versiyonuna açık tek marka kupası Porsche GT3 Cup Challange Eastern Europe heyecanı ikinci sezonunun ikinci yarışıyla devam edecek.

BÜYÜK HEYECAN DEVAM EDİYOR PORSCHE GT3 CUP CHALLENGE EASTERN EUROPE

Dünyanın en gözde spor otomobil markası olan Porsche’nin GT3 modelinin yarış versiyonuna açık tek marka kupası Porsche GT3 Cup Challange Eastern Europe heyecanı ikinci sezonunun ikinci yarışıyla devam edecek.

Grid Concept tarafından organize edilen ve 10 pilotun katılımıyla 3’ü yurt dışı olmak üzere 7 ayaktan oluşan Porsche GT3 Cup Challange Eastern Europe; BP, Castrol, Doğuş Otomotiv, Michelin, Adidas ve Virgin Radio sponsorluğunda 7-8 Mayıs’ta İstanbul Park’ta koşulacak olan 2. ayağıyla, yarışseverlere keyif ve heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe ikinci sezonuna 26-27 Mart 2011 tarihinde İstanbul Park’da koşulan 1. ayakla start verdi. Türkiye, Almanya, ABD, Polonya, B.A.E., Filistin ve Yunanistan’dan gelen pilotların mücadele ettiği yarışın ilk gününde A Grubu ve genel klasmanda Robert Lucas, B Grubu’nda Anton Wossos birinci olurken, 27 Mart 2011’deki ilk ayağın ikinci gününde gülen pilotlar ise; A grubu ve genel klasmanda William Langhorne, B Grubu’nda Stefan Bihl oldu.

Birçok motorsporları tutkununun keyifle izlediği mücadelelere sahne olan 1. ayak sonrasında sezonun 2’inci ayağı 7-8 Mayıs 2011’de Formula 1 Türkiye GP ile aynı hafta sonunda İstanbul Park’ta koşulacak. Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe pilotları İstanbul Park’taki yarıştan sonra 13-14 Ağustos’ta Yunanistan Serres ayağıyla yarış takvimine devam edecek, ardından 24-25 Eylül’de mücade Çek Cumhuriyeti Şampiyonasına dahil olarak Brno Circuit’te tüm hızıyla sürecek ve 14-15 Ekim’de Rijeka’da koşulacak olan Hırvatistan yarışı sonrasında tekrar İstanbul Park’a dönerek 29-30 Ekim’de şampiyonayı tamamlayacak.

İş Dünyasından Porsche GT3 Cup’larla Yarış Pistine
Porsche GT3 Cup Challenge Eastern Europe’un 26-27 Mart’ta başlayan 2011 sezonunda 10 pilot yarışıyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene de pilotlar başarılı işadamlarından oluşuyor. Hafta içi çalışan pilotlar profesyonel bir anlayışla 7 hafta sonunu pistlerde stres atarak geçirecek. Şampiyonaya katılan 10 pilotun 4’ü Türk. Mürşit Unat, Yadel Oskan, Cengiz Oğuzhan ve Arif Suyabatmaz gibi Türk pilotların yanı sıra Stefan Bihl, Antonis Wossos, William Langhourne gibi yabancı pilotlar da sezon boyunca mücadele edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim