• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

GTI’den ailelere özel tatil planlama fırsatı

GTI’den ailelere özel tatil planlama fırsatı
Almanya’nın en büyük 10 seyahat şirketi arasında yer alan ve Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel, kendi seyahat portalı için özel olarak geliştirilen...

 

Almanya’nın en büyük 10 seyahat şirketi arasında yer alan ve Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel, kendi seyahat portalı için özel olarak geliştirilen rezervasyon ara yüzü ile internet sitesinden ailelere özel kişiselleştirilmiş tatil seçeneği arama fırsatı sunuyor. 
 
Danışmanlık yaklaşımıyla hazırlanan GTI Travel’ın internet sitesinin yeni rezervasyon yazılımı sayesinde aileler, ihtiyaç ve beklentilerine göre arama yapabiliyor. Arama seçeneklerinde, öncelikli olan kriterlere göre havuz kaydırağı veya çocuk mönüsü gibi detayları sunan otelleri bulup getiren GTI Travel internet sitesi, ayrıca ilk defa tatil bedelinin toplam rakamını belirterek aile bütçesine göre arama imkanı da sunuyor. 
 
GTI Travel’ın yeni  rezervasyon yazılımının diğer bir özelliği ise, mevcut otellerin nitelikleri, fiyatları veya ‘ayrı yatak odaları’ özelliğine göre ayırt etmesi ve anında göstermesi olarak öne çıkıyor. Listelenen tekliflerde hedef grubun kararları dikkate alınıyor, özellikle aileye uygun donanım bulunduran ve aile rezervasyon hacmi olan oteller listeleniyor. 
 
GTI Travel’ın yeni rezervasyon çözümünün, seyahat planlama aşamasında, önemli bir kolaylık sağladığını belirten GTI Travel Marketing Müdürü Tunç Özler; ”Hedef müşteri ihtiyaçları ile bizim tekliflerimizi günümüze uygun bir şekilde hızlı, esnek ve aile dostu bir tanımlama üzerinden birleştiriyoruz.” dedi.  
 
GTI Travel, Avrupa seyahat pazarında ilk 6 arasında Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI (German Travel International) Almanya’nın Düsseldorf kentinde bulunan yönetim merkeziyle hizmet veriyor. Almanya ile birlikte Hollanda ve Polonya’da da faaliyet gösteren GTI, aynı zamanda Avrupa’nın en büyük ilk 6 tur şirketi arasında yer alıyor. Antalya’yı, 1995-96 sezonunda ilk kez kış turizmi ile tanıştıran GTI, aynı yıl 120 bin Alman turisti Türkiye’ye kış turizmi amaçlı gönderdi. Aynı zamanda Avusturya, Belçika, İsviçre ve Güney Fransa’ dan da son iki yıldır tur operatörlüğü yapmaya başlamış olup; yoğun uçuş programları gerçekleştiren GTI, önümüzdeki yıldan itibaren tüm Avrupa Birliği ülkelerine hizmet vermeyi hedefliyor.
 
Avrupalı turiste, Türkiye dışında, Mısır, Kanarya Adaları, Mayorka Adaları, İspanya, Portekiz, Bulgaristan, Yunanistan destinasyonları için de farklı seçeneklerle tatil paketleri sunan GTI, 2012 Türkiye programına Anadolu kültür turlarını da dahil ederek Türkiye’nin birçok noktasına turist getirerek Türk turizmine ve Türk insanına katkısını sürdürecek.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim