• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Gübrataş, Tekirdağ Lojistik Merkezi’ni açtı

Gübrataş, Tekirdağ Lojistik Merkezi’ni açtı
Yaygın lojistik altyapıyla tarım sektörüne hizmet veren GÜBRETAŞ, Tekirdağ’da 7 bin metrekarelik bir alanda toplam 40 bin ton depolama kapasitesine sahip olan Lojistik Merkezi’ni törenle açtı.

Yaygın lojistik altyapıyla tarım sektörüne hizmet veren Gübretaş, Tekirdağ’da 7 bin metrekarelik bir alanda toplam 40 bin ton depolama kapasitesine sahip olan Lojistik Merkezi’ni törenle açtı. Gübretaş, Türkiye’nin beş farklı bölgesindeki lojistik merkeziyle toplam 394 bin ton depolama kapasitesine sahip olarak hizmet veriyor. 

Sektörünün öncü kuruluşu Gübretaş, Trakya bölgesine etkin bir hizmet sunma amacıyla oluşturduğu 40 bin tonluk depolama kapasitesine sahip olan Tekirdağ Lojistik Merkezi’ni törenle hizmete açtı.
 
Gübrataş Tekirdağ Lojistik Merkezi’nin açılışı 22 Kasım’da, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Genel Müdür Osman Balta, Genel Müdür Yardımcısı Yakup Güler, Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürü Mesut Baytekin ve kurum idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Açılış töreninde konuşan Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin en büyük iştiraki olan Gübretaş’ın son yıllardaki başarılarıyla en büyük sanayi kuruluşları arasında hızla zirveye yükseldiğini söyledi. Kutlu, 60. yılı tamamlayan şirketin gelecek yıllara daha güçlü şekilde ulaşması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Başkan Kutlu, “Türkiye genelinde 7 bölge satış müdürlüğü bulunan Gübretaş, yaklaşık 1800’ü Tarım Kredi Kooperatifi, 900’ü özel bayi olmak üzere 2700’ü aşkın bayi ile ve 5 lojistik merkeziyle Türkiye’nin tarımsal üretim yapılan her noktasında hizmet vermektedir” dedi.
 
Toplam depolama kapasitesi 394 bin ton
 
Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta ise Türkiye’de liman kıyısında yer alan 5 farklı ildeki lojistik merkez ile hizmet verdiklerini belirterek, toplam depolama kapasitelerinin 394 bin ton olduğunu belirtti. GÜBRETAŞ bu lojistik merkezler sayesinde çiftçiler için etkin hizmet sağladığını ve en geç 24 saat içerisinde Türkiye’nin dört bir yanına ürünlerini ulaştırabildiklerini belirten Balta, Gübretaş ’ın son yıllardaki yükselişinin önemli faktörlerinden birinin de bu alanda yaptığı altyapı yatırımları olduğunu söyledi.
 
Tekirdağ’da açılışını gerçekleştirdikleri lojistik merkezinin biri 2 bin metrekare, ikisi bin 500 metrekare, ikisi bin metrekare olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik bir alana beş depodan oluştuğunu dile getiren Osman Balta, “Depolama kapasitesi 40 bin ton olan Tekirdağ Lojistik Merkezimiz ile tarımın kalbi olan Trakya bölgesine daha etkin ve hızlı şekilde hizmet verebiliyoruz artık” dedi.
 
lojistik1.jpg
 
lojistik2.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim