• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Güler Nakliyat filosuna 5 adet Volvo çekici

Güler Nakliyat filosuna 5 adet Volvo çekici
150 araçlık filosunu yeni teslim aldığı 5 adet Volvo çekici ile genişleten Güler Nakliyat, benzersiz hizmet anlayışını Volvo kalitesiyle birleştiriyor.

Güler Nakliyat'a Volvo dopingi

150 araçlık filosunu yeni teslim aldığı 5 adet Volvo çekici ile genişleten Güler Nakliyat, benzersiz hizmet anlayışını Volvo kalitesiyle birleştiriyor.

Güler Nakliyat, yılların deneyimi ile taşıma organizasyonu, dağıtım, depolama, ambalajlama, gümrükleme ve sigorta benzeri hizmetleri hızlı, ekonomik ve güvenilir çözümlerle müşterilerine sunuyor. 150 araçlık filosunu yeni teslim aldığı 5 adet 2011 model Volvo FH13 460Hp Euro5 4x2 çekici ile genişleten Güler Nakliyat, benzersiz hizmet anlayışını Volvo kalitesiyle birleştiriyor. Güler Nakliyat, dayanıklı tüketim malları sektörüne verdiği hizmetlerle ön plana çıkıyor.

1976 yılında Güler Kardeşler olarak sektöre adım atan firma, 1990’lı yıllarda yoğun rekabet ortamı nedeniyle yatırımlarını arttırdı. Hizmet sunduğu müşterilerine en güvenilir, hızlı ve ekonomik çözümleri üretmek adına araç filosunu genişleterek Güler Nakliyat olarak hizmet vermeye başladı. 2000’li yıllarda hizmet kalitesini en yukarılara taşıma hedefiyle vizyonunu belirleyen Güler Nakliyat, yeni teslim aldığı 5 adet Volvo FH13 460Hp Euro5 4x2 çekici ile kaliteye ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Güler Nakliyat adına 5 adet 2011 model Volvo FH13 460Hp Euro5 4x2 çekicileri teslim alan Güler Nakliyat’ın sahibi Naci Güler düzenlenen törende “Müşterilerimizin dağıtım ağlarının bir gereği olarak Türkiye’nin her bölgesine çok yoğun ve uzun bir ağı kapsayan teslimatlar gerçekleştiriyoruz. Bu hizmeti sunarken bizim için en önemli konu, aracın yüksek performansı, düşük işletme ve yakıt maliyetleri sorunsuz bir şekilde teslimatlarımızı yapabilmemizdir. Bunu göz önüne aldığımızda Volvo ile çalışmanın en doğru karar olacağını değerlendirdik. Yeni tedarikçimiz Volvo ile uzun yıllar birlikteliğimizin sürmesini istiyoruz. Bunun için de ilk adımımızı 5 adet FH13 460Hp Euro5 4x2 çekici ile attık” açıklamasında bulundu.

Teslimat törenine Güler Nakliyat adına Naci Güler, Volvo Group adına Bölge Satış Temsilcisi Erkan Ergene ve Volvo Kamyon Bayi İzmit Taşın Otomotiv Satış Temsilcisi Özgür Aydemir katıldılar. Volvo Group Bölge Satış Temsilcisi Erkan Ergene “Güler Nakliyat gibi değerlerine bağlı bir firmanın tercihi olmak, Volvo Kamyon’un gururu oluyor. Ürün ve hizmetlerimizi güçlü firmalarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Volvo Kamyon kalitesini ve güvenini tercih ettikleri için Güler Nakliyat’a teşekkür ederiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim