• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Gulf Marine İskenderun'da ikmale başladı

Gulf Marine İskenderun'da ikmale başladı
Gulf Deniz Yağları, bir ilke imza atarak, filosuna yeni kattığı YENİKAPI-1 barcı ile İskenderun Körfezi’nde hem denizden hem karadan yağ ikmaline başladı.

2010 yılında Prista Oil bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan Gulf Deniz Yağları, bir ilke imza atarak, filosuna yeni kattığı YENİKAPI-1 barcı ile İskenderun Körfezi’nde hem denizden hem karadan yağ ikmaline başladı.

5 Mart 2014’te düzenlediği kokteyl ile yeni barcını İskenderun’a uğurlayan ve hedef pazarını özellikle Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Petrol Boru Hattı’na gelen ham petrol tankerlerine yağ ikmali yapmak olarak belirleyen Gulf Deniz Yağları, bu yeni yatırımıyla, bölgede senelerdir karşılanamayan bir ihtiyaca da deniz yağları alanında çözüm üreten ilk marka oldu.

Doğu-Batı Enerji Koridoru’nun en kritik ayağını oluşturan İskenderun Körfezi’nde yer alan ve toplam 1.768 km uzunluğunda olan BTC Petrol Boru Hattı, Hazar Denizi’nde  üretilen petrollerin Ceyhan’a taşınması ve buradan da gemilerle dünya pazarına ulaştırılması yönünden oldukça yoğun bir gemi trafiğine sahip. Özellikle Botaş-Ceyhan Limanı’ndan senede 50 milyon ton ham petrolün, 500’e varan sayıda tankerlerle taşındığı düşünüldüğünde bölgenin önemi daha da öne çıkmaktadır.

İskenderun Körfezi’ne gelen gemilere hızlı ve kaliteli deniz yağı tedariği hem armatör hem bölgedeki gemi trafiği açısından “can suyu” oldu. Gemi ve acente sahiplerinin sektördeki ihtiyacına son veren bu yatırım atağı, Gulf Deniz Yağları’nın sahip olduğu deneyimli ekibi ve geniş ürün gamıyla; hem yüzer depoyla denizden hem de tankerlerle karadan ikmal kolaylığı sağlayacak.

“Yenikapı 1” barcının üzerinde, gemilerin en çok ihtiyaç duyduğu silindir yağı GULFSEA CYLCARE DCA 5070 ve sistem yağı GULFSEA SUPERBEAR 3008 ile birlikte; çeşitli jeneratör, hidrolik ve dişli yağları gibi yan ürünler de ambalajlı olarak stoklardan temin edilebilecek.

Kaliteli, çevreye duyarlı ve doğru hizmet anlayışı ile dünya genelinde 900 limanda yağ ikmali  yapmakta olan Gulf Deniz Yağları’nın; Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Letonya, Litvanya, Estonya ve Finlandiya’daki üretim ve satış faaliyetleri Prista Oil tarafından sağlanıyor.. Üretimler ise yine Prista Oil’in Bulgaristan, Türkiye ve Litvanya’daki tesislerinde dünyada kabul görmüş kalite standartları çerçevesindeki gerçekleştiriyor.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim