• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Gülnar Tour 50 bin koltuğu doldurdu

Gülnar Tour 50 bin koltuğu doldurdu
Kazakistan pazarından Türkiye'ye turist getiren tur operatörleri arasındaki Gülnar Tour'un Türkiye Temsilcisi Orhan Sancar, pazardaki gelişmeleri analiz etti.

Gülnar Tour şimdiden 50 bin koltuğu doldurdu

Kazakistan pazarından Türkiye'ye turist getiren tur operatörleri arasındaki Gülnar Tour'un Türkiye Temsilcisi Orhan Sancar, pazardaki gelişmeleri analiz etti.

Anex Tour Yönetim Kurulu Üyesi ve Gülnar Tour Türkiye Temsilcisi Orhan Sancar, Kazakistan pazarındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

2012 sezonunda Atlasjet ve Anex Tour ile yapılan yeni stratejik ortaklık anlaşmasının pazardaki dengelerin oturmasına neden olduğunu söyleyen Sancar, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Gülnar Tour olarak son 7 yıldır Antalya pazarında faaliyet gösteriyoruz ve Kazakistan pazarının %45'ini domine ediyoruz. THY ile başladığımız uçuş programlarını son yıllarda Onurair, Sky ve Corendon ile gerçekleştiriyorduk. 2012 başlarında aldığımız stratejik bir karar ile Atlasjet ve Anex Tour ile anlaştık. AnexTour'u şirketimizin Antalya incoming acentesi seçerek pazarda güçlü olmayı hedefledik. AtlasJet havayolları ile de anlaşarak hizmet kalitesini arttırdık. Ayrıca Atlasjet ile uçan çok sayıda acenteyi kontrol altına alarak isteyenlere blok verdik."

Almata Antalya arasındaki uçuşlarda çok ciddi doluluk yakaladıklarını söyleyen Sancar, "Kazakistan/Antalya ve Kazakistan/Bodrum hattında haftada toplam 25 uçuş yapıyoruz ve bu uçuşları Atlasjet, Corendon, Onurair, ve Kazak Havayolu şirketi Evrasia Airlines ile gerçekleştiriyoruz. Gülnar Tour olarak 2012 yılı için koyduğumuz hedeflere adım adım ilerliyoruz. 110 bin koltuğumuzun şimdiye kadar 50 binini doldurmuş bulunmaktayız. Bu kapasitenin yüzde 50'sini blok olarak isteyen acenteler dağıttık" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim