• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Günaydın Nakliyat'ın tercihi Serin Treyler

Günaydın Nakliyat'ın tercihi Serin Treyler
Kayseri’nin güçlü firmalarından Günaydın Nakliyat, uluslararası mobilya taşımalarında Serin’in Optima Light Treylerini tercih etti.

Serin Treyler hız kesmiyor

Kayseri’nin güçlü firmalarından Günaydın Nakliyat, uluslararası mobilya taşımalarında Serin’in Optima Light Treylerini tercih etti.

Serin Treyler’in 2010 yılında piyasaya sunduğu ve büyük beğeni toplayan Light grubu ürünleri, bu yılda da filoların gözdesi olmaya devam ediyor. Uluslararası mobilya taşımacılığında Kayseri’nin önde gelen firmalarından Günaydın Uluslararası Nakliyat 15 adet Optima Light Treyleri teslim aldı. Firma bu teslimatla birlikte filosundaki araç sayısını 60 adede çıkardı. Serin Treyler fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Günaydın Nakliyat firması sahibi Şükrü Günaydın, Serin Treyler adına Stratejik Pazarlama yetkililerinden Galip Murat Çelik katıldı.
Günaydın Uluslararası Nakliyat Tic. Ltd. Şti. sahibi Şükrü Günaydın, neden Serin Treyler’i tercih ettiklerini şöyle açıkladı: “Mobilya taşımacılığı gibi özen ve deneyim gerektiren bu alanda Kayserili üreticilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Günaydın Nakliyat olarak ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek ürünleri tercih ediyoruz. Serin Treyler’in Optima Light’ı hem hafifliği hem de dayanıklılığı tercihimizdeki en önemli etken oldu. Tabi bunda iki firmanın karşılıklı olarak birbirine güveni ve iş yapış şekli de önemli rol oynadı.”
Serin Treyler Stratejik Pazarlama yetkilisi Galip Murat Çelik de “Günaydın Nakliyat ile son derece keyifli bir işbirliğine imza attık. Çünkü alanında kendini ispat etmiş ve ihtiyaçlarını bilen bir firma ile çalıştık. Optima Light, hafifliği sayesinde tek seferde daha fazla yük taşımaya elverişli bir üründür. Yakıtın en önemli gider olduğu günümüzde, nakliyecilerin maliyetlerini düşürebildiğimiz için son derece memnunuz. Günaydın Nakliyat yetkililerine de Serin Treyler’i tercih ettiği için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim