• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Gürcistan, Ege Ports'u örnek liman seçti

Gürcistan, Ege Ports'u örnek liman seçti
Ege Ports liman işletmeciliğinde dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Gürcistan Turizm Bakanlığı Kuşadası Limanı’nı Akdeniz ve Karadeniz’in örnek kruvaziyer limanı seçti.

Gürcistan, Ege Ports'u örnek liman seçti

Ege Ports liman işletmeciliğinde dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Gürcistan Turizm Bakanlığı Kuşadası Limanı’nı Akdeniz ve Karadeniz’in örnek kruvaziyer limanı seçti.

Kruvaziyer Liman İşletmeciliğindeki uluslararası başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Ege Ports Kuşadası Limanı önemli bir uluslararası başarıya daha imza attı. Gürcistan Acara Turizm Departmanı Başkan Yardımcısı George Varshalomidze’yi ağırlayan Ege Ports Kuşadası Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör, George Varshalomidze’ye limanı tanıtarak operasyonları hakkında bilgi verdi.

George Varshalomidze, Ege Ports tarafından işletilen Kuşadası Limanı’nın bugün kruvaziyer liman işletmeciliğin dünya çapındaki en önemli aktörlerinden biri olduğunu ve ülkelerinde henüz gelişmekte olan kruvaziyer liman işletmeciliği için mükemmel bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Varshalomidze, Gürcistan’ın Batum Limanı’nın kruvaziyer turizmi ile henüz yeni tanıştığını ve hedeflerinin tüm yönleriyle kendilerine örnek aldıkları Ege Ports Kuşadası Limanı gibi uluslararası başarılar yakalamış bir liman olmak olduğunu kaydetti.

Karadeniz’in kurvaziyer turizmi için çok önemli bir potansiyel oluşturduğunu belirten George Varshalomidze, “Karadeniz’e kıyısı olan tüm ülkelerin işbirliği ile Karadeniz’i önemli bir kruvaziyer destinasyonu haline getirmek istiyoruz” dedi. Bunun için dünyada başarısını kanıtlamış örnekleri incelediklerini belirten Varshalomidze, “Bu anlamda Kuşadası Limanını ziyaret etmek, operasyonlarını izlemek bizler için çok önemli bir deneyim oldu” dedi.

Üst düzeyde gerçekleşen bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden ağırlayan Ege Ports Kuşadası Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör ise şöyle konuştu: “Kuşadası Limanının başarılarını kendilerine örnek alan Monaco Ticaret Odası, Endonezya Kültür ve Turizm Bakanlığı, Florida International Business College ve Fas Krallığı’nın davet ve ziyaretlerinden sonra Gürcistan Acara Turizm Departmanı ile de paylaşmaktan memnuniyet duyduk. Ülkemizi bu uluslararası alanda başarılarımız ile temsil etmekten büyük kıvanç duyuyoruz ” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim