• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

'Hacı Murat'ı Cem Yılmaz istedi, satmadı

'Hacı Murat'ı Cem Yılmaz istedi, satmadı
2 bin kilometrede bulunan 40 yıllık Murat 124 marka otomobilini, kimseye satmıyor.

Amasya’da yaşayan bir oto elektrik ustası 'Hacı Murat' olarak adlandırılan ve şu anda 2 bin kilometrede bulunan 40 yıllık Murat 124 marka otomobilini, kimseye satmıyor.

Merzifon Sanayi Sitesi’nde 55 yıldır oto elektrik tamirhanesi işleten Basri Coşkun, 1980 yılında 165 liraya satın aldığı 1976 model Murat 124 marka otomobile adeta gözü gibi bakıyor. Birkaç defa bindikten sonra içine park ettiği tamirhanenin önüne masa koyup ve raf yaptırdığı için aracını çıkarmanın güç olduğunu belirten evli ve 1 çocuk babası Coşkun, aracın her gün içini, dışını sildiğini, ayrıca tekerlerinin havasının inmemesi içinde altına tahta kızak yerleştirdiğini söyledi.

 

Kilometresi 2 bin kilometrede olan aracın tüm parçalarının orijinal olduğunu, bunun için de çok sayıda müşterisinin çıktığını, hatta 10 yıl önce klasik otomobil tutkusuyla tanınan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın da tamirhanesine kadar gelip aracı satın almak istediğini anlatan 71 yaşındaki Coşkun, “Bu arabadan bahsetmişler. Özellikle kendisi geldi. Baktı, inceledi. ‘Ben bu arabayı alayım’ dedi. ‘Satmıyorum’ dedim. Tanımadım. Müşteri zannettim. Arkadaşım ‘sen bunu tanıdın mı’ dedi. ‘Cem Yılmaz. Komedyen’ dedi. Benim ondan sonra jeton düştü” diye konuştu.

Coşkun, Cem Yılmaz’ın Mercedes marka araçla takas teklifini de geri çevirdiğini anlatan Coşkun, araçla birlikte yine tamirhanesinde bulunan 30 yıllık kullanılmamış motosikleti de ömrünün sonuna kadar elinde tutmaya kararlı olduğunu kaydetti. 

2-024.jpg

http://www.ulastirma.com.tr/

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim