• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Häfele, 41 ülke arasından Türkiye’yi seçti

Häfele, 41 ülke arasından Türkiye’yi seçti
Tedarik zinciri ve stok yönetimin öneminin büyük olduğu günümüzde, Avrupa’da pek çok dev kuruluşun stok yönetimini iyileştiren yazılım Slim4, Häfele’nin tercihi oldu.

41 ülke içinden başlangıç noktası olarak Türkiye’yi seçen şirket yetkilileri bunun nedenini “Türkiye’nin çok hızlı büyüyen, hızlı dinamikleri olan ve teknolojiye hızlı adapte olan bir pazar olmasıdır” açıklaması ile dile getirdiler. Türkiye’de uygulama başladıktan sonra diğer 40 ülkede de Slim4 operasyonu devam edecek.

2012 yılından beri Türkiye pazarında da uzman kadrosu ile hizmet veren Slimstock Türkiye Ülke Müdürü Songül Sezer, Häfele gibi global şirketlerin bu konuda yatırımlar yaparak çok ciddi geri dönüşler aldığını, Slim4 kullanımının Türk şirketler arasında da hızla arttığını belirtti.

Tüm dünyada toplam satış cirosu 1.2milyar Euro olan Häfele’nin 6 üretim merkezi bulunduğu gibi dünya çapında 1.500'ün üzerinde tedarikçisiyle geniş bir satın alma ağı mevcut. Almanya merkez stoklarından dünyanın her köşesine ihracat gerçekleştiren Häfele’nin müşteriye yakın olma prensibinden dolayı 41 ülkede de bölgelere hizmet eden stokları bulunmakta.

Häfele Grubu’nun ana stok alanı, Almanya’nın Kara Ormanlar Bölgesi’nde bulunan Nagold kasabasında. Bu mekanda mobilya ve mimari donanımlar konusunda 100.000’in üzerinde ürün stokta tutulmakta ve günde 3.500’ün üzerinde sipariş işlenmekte. Nagold’daki stok alanının büyüklüğü, Häfele’ye dünya çapında, hızlı ve kapsamlı tedarik imkanı sağlamakta. Bu büyük stok kapasitesini daha iyi yönetmek isteyen ve tedarik hızını arttırmak isteyen Häfele yetkililerinden bu konu ile ilgili teknolojik yatırım kararı çıktı.

songul2.jpg

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim