• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Haliç-Gölbaşı uçuş hazırlıkları tamamlandı

Haliç-Gölbaşı uçuş hazırlıkları tamamlandı
Yaz sezonunda deniz uçakları ile Alaçatı ve Bozcaada seferleri gerçekleştiren Seabird Havayolları, Ankara Gölbaşı uçuşları için hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz yaz ‘deniz uçaklarıyla seferlere’ başlayan Seabird Havayolları, Ankara’ya da uçmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda Alaçatı ve Bozcaada’ya tarifeli seferler düzenleyen Seabird, kış sezonunu verimli geçirmek için İstanbul Haliç-Ankara Gölbaşı arasında sefer gerçekleştirecek. Seabird, önümüzdeki aydan itibaren uçuşlara başlamayı planlarken şirket; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yanı sıra, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde çıkacak izni bekliyor. Seabird yetkilileri, “Ankara’ya uçmaya hazırız. İstanbul Ankara arasında ciddi bir hava trafiği mevcut. İstanbul Ankara arası, deniz uçağı ile 1 saat 15 dakikaya inecek” şeklinde bilgi verdi.

DENEME YANILMA
 
Seabird Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, geçtiğimiz yaz, 2.5 ayda 400 uçuş gerçekleştirdiklerini belirterek, “4 bin yolcu taşıdık. Deniz uçağı, Türkiye’de yeni bir sistem olmasına rağmen yüzde 85 doluluk ile uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Ankara destinasyonu, bizim için özelllikle kış aylarında çok önemli. Şu anda 2 uçağımız var. 2013 yazına kadar bu sayı 4’e çıkmış olacak” dedi.
 
YURTDIŞI PLANI
 
Arusan, farklı şehirlere de uçmaya başlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: “80’e yakın destinasyona uçmayı planlıyoruz. Yakın yurtdışı destinasyonlara yönelik planlarımız da var. Yunanistan ilk ayağı olabilir. Büyümemizi hem yurtiçi hem de yurtdışı destinasyonlarla sürdürmek istiyoruz.” (Hürriyet)
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim