• BIST 9722.09
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Halim Mete'ye Yaşam Boyu Başarı ödülü

Halim Mete'ye Yaşam Boyu Başarı ödülü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Vekili ve Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, Altın Çıpa Jüri Heyeti tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile ödüllendirildi.

Halim Mete'ye Yaşam Boyu Başarı ödülü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Vekili ve Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, Altın Çıpa Jüri Heyeti tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile ödüllendirildi. Halim Mete'ye ödülünü Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan takdim etti.

Ödülü veren DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, öncelikle IMO Genel Sekreteri Mitropoulos'un görevinin sona erdiğini belirterek, kendisinin unutulmaz diye nitelendirilecek bir başkanlık yaptığını ve yerinin doldurulamayacağını dile getirdi. Tüm ödül alanları kutlayarak başarılar dileyen Kalkavan, Halim Mete'ye bu ödülü kesinlike hakettiğini ve ödülü vermekten onur duyduğunu ifade etti.

Ardından sözü alan Halim Mete, son zamanlarda gündemde çokça yer bulan Denizcilik Müsteşarlığı'nın kapatılmasını öncelikle endişe ile karşıladıklarını ardından Denizcilik ibaresinin Bakanlığın künyesine eklenmesi ile yaşadıkları mutluluğu ifade ederek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkürlerini sundu. Mete, ödülü layık gören jüriye ve organizasyon sahibi Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'ne teşekkür ederek, bu anlamlı ödülü Van'da zor şartlarda arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekiplere ithaf etti.

9.20111113190118.20111114000945.jpg

DENİZHABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim