• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Halk otobüsünde ses bombası paniği

Halk otobüsünde ses bombası paniği
Yolcuların farkettiği paketi, otobüs şoförü dışarı fırlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan pakette ses bombası olduğu belirtildi.

Halk otobüsünde hain tuzak

Yolcuların farkettiği paketi, otobüs şoförü dışarı fırlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan pakette ses bombası olduğu belirtildi.

Olay saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Özel Halk Otobüsü sürücüsü, Cevizlibağ'dan aldığı yolcularla E-5 yan yoldan Sefaköy İnönü Mahallesi'ne ilerlerken yolcular, boş koltukların birinde bir poşet buldu.

Üzerinde düzenek olduğu ileri sürülen poşeti gören yolcular, panikle araç sürücüsünden otobüsü durdurmasını istedi. İsmi açıklanmayan araç sürücüsü bunun üzerine otobüsü, Bahçelievler Kadir Has İş merkezi önünde durdurarak, boş koltuğun ayak bölmesine bırakılan poşeti caddenin kenarına attı. Poşetin otobüsten atılmasıyla büyük bir gürültü duyuldu. Çevredeki vatandaşların patlama ihbarı üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçirildi. Olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ile Olay Yeri inceleme ve Bomba İmha uzmanı gönderildi. Olay yerine gelen ekipleri, patlamanın yaşandığı yeri güvenlik şeridi ile kapattı. Bu sırada E-5 yan yolu Havalimanı istikametine tek şeride düşürüldü.

SES BOMBASI MI?

Bomba imha ve olay yeri inceleme uzmanları yaptıkları çalışmalar sonucunda yerde ses bombasına ait olduğu belirtilen parçalar buldu. Polis parçalar kriminal incelemeye almak emniyete götürdü. MOBESE kameraları da incelemeye alınırken olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim