• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Hapag-Lloyd, Columbus'u filodan çıkarıyor

Hapag-Lloyd, Columbus'u filodan çıkarıyor
Ünlü yolcu gemileri firmalarından Hapag-Lloyd, bayrak gemileri olan Columbus'u filolarından tahmin edilenden bir yıl daha erken çıkaracaklarını açıkladı.

Columbus, Hapag-Lloyd filosundan ayrılıyor

Ünlü yolcu gemileri firmalarından Hapag-Lloyd, bayrak gemileri olan Columbus'u filolarından tahmin edilenden bir yıl daha erken çıkaracaklarını açıkladı.

Geminin sahibi, Münih'te bulunan firmalar ve Conti'nin ortak kararı ile Columbus Mayıs 2012'de filodan ayrılacak. Columbus'un Mayıs 2012'ye kadar seferlerinde bir değişim olmayacak. Gemi 2012 baharında halefi olan Columbus 2 ile değiştirilecek ve Columbus'un mürettebatı Columbus 2'ye geçecek. Hapag-Lloyd firmasının üst segment için yaptığı stratejik iş açılımları doğrultusunda, Columbus'a elveda demek beklenilen bir durumdu. Halef gemi olan Columbus 2, 698 yolcu kapasitesi ile şimdiden büyük bir coşku ile bekleniyor.

Hapag-Lloyd'un Genel Müdürü Sebastian Ahrens, "Columbus 2 daha modern bir gemi, eski selefine göre daha fazla rahatlık ve çeşitlilik sunacak hem de çok daha iyi bir fiyat performans oranı ile, bu da bizi üst segment de ki kapasitemiz de ekonomik olarak en çekici olan kılıyor." dedi. Columbus 2011-2012 dünya turuna planlandığı gibi devam edecek. 7 Mayıs 2012'de yaptığı son turdan sonra gemi Fransa, Nice'de Hapag-Lloyd filosundan ayrılacak.

Dünya turundan sonra yayınlanmış olan gezilerden sadece ikisi iptal edilecek. Hapag-Lloyd iptal edilen turların misafirlerine Columbus 2 için özel tekliflerde bulunacak. Colombus'un bütün subayları ve mürettebatı görevlerine halefi olan gemide devam edecekler. Columbus 2 daha yolculuklarına başlamadan en yüksek seviyeyi ve iyi bir servisi vadediyor.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim