• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Hapag-Lloyd zamları otomatiğe bağladı

Hapag-Lloyd zamları otomatiğe bağladı
Taşımacılık şirketi Hapag – Lloyd taşımalarında yeni bir zam yapacağını açıkladı. Şirket yeni zamların 1 Haziran tarihinden itibaren uygulanacağını belirtti.

Taşımacılık şirketi Hapag – Lloyd Hindistan ve Pakistan’dan Kuzey Avrupa ve Akdeniz limanlarına, Japonya’dan Basra Körfezi limanlarına yapılacak taşımalarında yeni bir zam yapacağını açıkladı. Yeni zamların 1 Haziran tarihinden itibaren uygulanacağını belirtti.

Hindistan’ın batı yakasındaki Nhava Sheva (Jawaharlal Nehru) ve Mundra Limanlarını, Kuzey Avrupa, Doğu ve Batı Akdeniz, Karadeniz ve Kuzey Avrupa’yı da içine alan bütün taşımacılık fiyatlarında, Pakistan ve Hindistan’dan Kuzey Avrupa ve Akdeniz rotasına çalışan gemilerde TEU başına 200 dolarlık bir artış olacak.

Japonya ve Basra Körfezi arasında çalışan rotada ise TEU başına 500 dolarlık bir fiyat artışı olacak. Bu artış, Birleşik Arap Emirlikleri’nin, Bahreyn’in, İran’ın, Irak’ın, Kuveyt’in, Umman’ın, Katar’ın ve Suudi Arabistan’ın limanlarına etki edecek.

Alman taşıyıcı ayrıca “Acil durum yakıt fiyatı artışı” adı altında TEU başına 150 dolarlık bir fiyat artışı daha yapılacağını bildirdi. Acil durum yakıt fiyatı artışı’nın da 1 Haziran da yapılacağını belirten Alman Taşıyıcı Hindistan’dan Kuzey Avrupa’ya ve Akdeniz giden rotalarda fiyat artışının olacağını ve hem kuru hem de dondurulmuş kargolarda uygulanacağını bildirdi.
Hapag – Lloyd fiyat artışının aylık bir şekilde kontrol edileceğini ve yakıt giderlerine göre yeniden düzenleneceğini bildirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim