• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Happy Moon's'tan marinada keyifli hizmet

Happy Moon's'tan marinada keyifli hizmet
11 yıldır Fenerbahçe, Şaşkınbakkal ve Kadıköy şubeleriyle Teksas, Meksika ve İtalyan mutfağından seçilmiş farklı damak tadına uygun lezzetlerle hizmet veren Happy Moon’s Cafe yine farklı bir konsepte imza atıyor.

Happy Moon's'dan Fenerbahçe'de keyifli hizmet

110 yıllık bir köşkte Retro tarzı dekorasyonuyla yemek yemeyi keyfe dönüştüren Happy Moon’s, Fenerbahçe Şubesi ile bu keyfi şimdi de Marina’ya taşıyor. Ağaçların içinde geniş yemyeşil bahçesine rağmen konuklarına dar gelen Happy Moon’s daha da büyüyerek yolun karşısına uzanıyor ve konuklarına kendilerini adeta denizin içinde hissedecekleri bir ortamda hizmet vermeye başlıyor.

Happy Moon’s Cafe’den ezber bozan uygulama!

İç mekanlar her zaman çok şıktır ama dışarıya çıktığınızda rahatsız tahta sandalyeler ve bir türlü sığamadığımız küçük masalar görürüz hep…

Happy Moon’s Cafe ezber bozuyor ve yemek yemeyi mutluluğa dönüştüren içerideki Retro tarzı dekorasyonunu sokağa taşıyor. Happy Moon’s Marina’da ilkbaharın keyfini artık dışarıda da çıkarabilmek mümkün.

“Bir hafta sonum var, onun da keyfini sonuna kadar yaşamak istiyorum” diyenlerdenseniz, bu keyfe kendinizi denizin içinde hissederek Happy Moon’s Cafe’de kahvaltıyla başlayabilirsiniz.

“Ben pazar günleri öğleden sonra kalkarım, gün batımının keyfini yaşarım” diyenlerdenseniz, tam 21 çeşit başlangıç tabağı, birbirinden lezzetli ve hiçbir yerde tadamayacağınız kokteyller, 38 farklı şarap alternatifi ve sadece Happy Moon’s Şefe özel 11 farklı çeşit tatlı sizi bekliyor. Burgerler, makarna çeşitleri, dürümler, krepler sandviç, salata ve diyet tabağı ise saymayı unuttuğumuz alternatiflerden sadece bir kaçı..

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim