• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

'Hatay'a Demiryolu Projesi' gerçekleşiyor

'Hatay'a Demiryolu Projesi' gerçekleşiyor
Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin, Hatay için oluşturduğu hedef projeler arasında önemli bir yer tutan “Hatay’a Demiryolu Projesi”nin hayata geçirilmesi için çalışma başlatıldı.

'Hatay'a Demiryolu Projesi' gerçekleşiyor

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (HASİAD) Hatay için oluşturduğu hedef projeler arasında önemli bir yer tutan ve Hatay'a lojistik anlamda sınıf atlatarak içinde bulunduğumuz çağa yakışır görüntümüzdeki en önemli eksiklik olan “Hatay’a Demiryolu Projesi”nin hayata geçirilmesi için çalışma başlatıldı.

HASİAD Başkanı Yahya Kemal Nalçabasmaz,Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın hafta sonu Hatay'a yaptığı ziyaret sırasında katılmış bulunduğu iş adamları toplantısında,  “Hatay’a Demiryolu Projesi”nin bakanlıklarının gündemine alındığını müjdeledi.

HASİAD Başkanı Yahya Kemal Nalçabasmaz yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

“Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’a geçtiğimiz günlerde hem Hatay’a geldiğinde hem de Ankara’da iki defa bu projenin Hatay’ın olduğu kadar bölgemiz için de önemini belirtir bilgiler sunarak talebimizin önemini aktarmıştık. Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in de gündemde tutarak, takipleriyle, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Bakanımızla birlikte katıldığımız toplantıdaki ısrarlarla Hatay’a 250 km karayolu 100 km demiryolu sözü vermesi ayrıca karayolu ile yenilenen Belen geçidinin Amanos Dağlarını titreterek alttan geçelim bakalım sözleri projenin başlangıç müjdesi olarak kabul ediyoruz. Umarız ki bu başlangıcın 2012 bakanlık bütçesinde gördüğümüzde bu iş tamam diyeceğiz ve birçok konuda olduğu gibi ilimizin hayati değişiminde en önemli rolü yerine getiren Bakanımız Sadullah Ergin’e teşekkürlerimizi sunacağız.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim