• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Hava 9 derece daha sıcak

Hava 9 derece daha sıcak
Yurt genelinde kavurucu sıcaklar devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ile Hatay kıyı kesimi, öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Muğla'nın doğusu, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Karaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, Akdeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

69-006.jpg

BÖLGELERDE HAVA DURUMU 

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde güney ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu ve Muğla'nın doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Mersin, Adana, Osmaniye ile Hatay kıyıları, öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray ve Karaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimlerinin parçalı bulutlu ve Kastamonu'nun güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(33)

ANKARA: Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı yer yer çok bulutlu ve kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(38)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(36)

ADANA: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (33)

ANTALYA: Az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri paraçlı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

SAMSUN: Az bulutlu ve açık. (29)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(32)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim