• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Havacılık fuarı 30 Eylül'de başlayacak

Havacılık fuarı 30 Eylül'de başlayacak
8. Uluslar arası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı (İstanbul 2010) 30 Eylül'de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda başlıyor.

HAVACILIK FUARI 30 EYLÜL'DE

8. Uluslar arası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı (İstanbul 2010) 30 Eylül'de Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu'nda başlıyor.

Katılımcı sivil uçak sayısı bakımından dünyanın en önemli fuarlarını geçen Airex'te; 40'ın üzerinde özel iş jeti, bölgesel ve uzun menzilli yolcu uçakları ve yeni nesil sportif hava araçları ziyaretçilerle buluşacak. Havacılık fuarına 30 ülkeden 150'yi aşkın firma katılacağı bildirildi. İlk kez 1996 yılında düzenlenen ve iki yılda bir aynı yerde yapılan Airex İstanbul, 'sivil havacılık ve havalimanları" endüstrilerini kapsama özelliği ile dünyada tek fuar olma özelliğini taşıyor.

"Fuara katılım artıyor"

Airex İstanbul Fuarı; Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü desteği, Türk Hava Yolları, TAV Havalimanları Holding ile THY Teknik sponsorluğunda organize ediliyor.

3 Ekim'e kadar sürecek fuarda; yolcu uçakları, iş jetleri, helikopterler, hava ambulans araçları, sportif uçaklar, uçak motorları, seyrüsefer ve uçuş kontrol sistemleri, simülatörler, kargo, bagaj sistemi ve ekipmanları, apron-terminal sistemleri, havalimanı güvenlik sistemleri, havalimanı tasarım ve inşaatı, havalimanı ve terminal işletmecileri, havayolu şirketleri, charter ve taksi işletmeleri, havacılık kulüp ve meslek kuruluşları stand açıyor.

Fuarda uçak üreticisi; Airbus, Agustawestland, ATR, Bombardier, Cessna, Cirrus, Dassauld Falcon, Diamond, Embraer, Evektor, Gulfstream, Hawker Beechcraft, Piaggio, Piper, Pobinson ve Socata firmaları değişik tipte uçaklarını sergileyecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim