• BIST 9674.91
  • Altın 2504.937
  • Dolar 32.5855
  • Euro 34.8435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Havacılık Sektörü iftar yemeginde buluştu

Havacılık Sektörü iftar yemeginde buluştu
Havacılık Sektörü ACM-Air Charter Market Temsil ve Gozetim şirketinin iftar yemegi davetinde buluştu...

ACM-Air Charter Market Temsil ve Gozetim Sirket’ i Yonetim Kurul Baskani Seyhmus Ozkan, havacilik sektorunun onde gelen is ortaklari ve yakın dostları için bir iftar daveti verdi. Florya Kasibeyaz Restoran’daki yemekte is yogunlugu dolayisiyla gorusemeyen sektör temsilcileri bol bol sohbet etme fırsatı buldu.

Florya Kaşıbeyaz Restoran”da gerçekleştirilen yemege Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Atatürk Havalimanı DHMİ Baş Müdürü Celal Özuğur,  Çelebi Hava Servisi A.Ş Genel Müdürü Talha Göksel,  Havaş GMY Rezzan Köseoğlu, Palmali Havacılık Yer İşletme Müdürü Mehmet Dülger ve OCC Müdürü Alper Kurtis, Fırat Havacılık Genel Müdürü Tamer Dinler, TFF - Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Müfit Cengiz, Sancak Air Genel Müdürü Yavuz Murat Yüzgen, Airep Genel Müdürü Ferzan Ünlüsoy, Sunexpress Satış & Pazarlama Müdürü Necdet Gürsoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, sektörde yer alan sirket yöneticileri, çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Affan Grup “ACM - Air Charter Market” Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Özkan “Birlik ve beraberliğe  ihtiyaç duyduğumuz şu zamanda sofraların en güzeli olan iftar  sofrasında birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu davetle birlikte Ramazan ayının dayanışmaya ve birlikteliğe olan katkısını yeniden içimizde hissettik. Bununla birlikte ACM’nin Havacılık Sektöründe önemli bir aktör olduğunu bizlere hatırlatan tüm misafirlerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte doğru yolda olduğumuzu görmek bizi son derece onurlandırdı. Bu vesile ile geleneksel iftar yemek davetimize bizleri kırmayarak katılan ve onurlandıran sektörün değerli temsilcilerine ve misafirlerimize ACM Aılesı adina teşekkür ediyorum.” dedi.

1.20120815094219.jpg

2.20120815094230.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim