• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Havalimanında incelemelerde bulundu

Havalimanında incelemelerde bulundu
AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın Adıyaman Havalimanı'nı gezerek incelemelerde bulundu.

 

Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'a Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, ve partililer eşlik etti. Aydın, İlk önce Adıyaman Havalimanı Müdürü Hüseyin Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek havaalanı hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından Aydın ve beraberindeki heyet havalimanını gezerek bir takım incelemelerde bulundu. 
 
Aydın incelemeler sonucunda yaptığı konuşmada, " Evet bu gün böyle güzel havada Adıyaman'da olan güzellikleri, bizler de görmek istedik. İl başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte, hava alanımızı ziyaret ettik. Sayın müdürümüz Hüseyin Çiftçi'nin refakatinde, hava alanına yapılan yeni terminal binası dahil olmak üzere bütün alanları gezme imkanı bulabildik. Her seferinde Adıyaman'da böyle güzel şaheserlerin ortaya çıkması tabi ziyadesiyle bizleri de sevindirmektedir.
 
Adıyaman'a yakışan, Adıyaman insanına yakışan; hizmetin en kalitelisini sunabilecek olan çok muazzam ölçekte bir havalimanı oluşmuş Adıyaman'da. İnşallah bir aya kadar faaliyete geçecek çünkü tamamen bitmiş, ufak tefek bir kaç tane teknik donanım noktası eksiği gideriliyor. İş bitmiş vaziyette şu anda.
 
Bu hava limanın yapılması tek başına maliyeti yaklaşık 55 milyon. Yani kulesiyle, pistiyle akronuyla, terminali, binasıyla, itfaiye binasıyla birlikte yaklaşık 55 milyona mal olan muazzam bir yapı ortada. Sadece şu örneği vereyim ki, bizim önceki terminal binamızın toplam kapalı alanı bin metre kareydi. Şu anda sadece terminal binasının kapalı alanı 22 bin metre kare. 
 
Yani dolayısıyla önceki terminal binasının 22 katı büyüklüğünde, iç ve dış hat yolcu hizmeti verebilecek olan çok büyük bir terminal binası. Yine bahçe düzenlemesiyle birlikte 5 adet uçağa kadar park imkanı sağlayabilecek olan akronu, pistin genişliği, muazzam ölçekteki uçakları kaldırabilecek kapasitede. Ben havalimanımızın hayırlı olmasını emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim