• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Havalimanındaki yardım kutusunu çaldı

Havalimanındaki yardım kutusunu çaldı
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki yardım kutusu kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından çalındı.
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katındaki pasaport kontrollerinin önünde çeşitli dernek ve vakıfların yardım kutuları yer alıyor. Türkiye’den çıkarken yolculardan bazıları bu yardım kutularına para atarak yardım ediyor. Biriken paralarda ilgili yardım derneğindeki bir görevli tarafından tutanak ile açılıyor. Atatürk Havalimanı’ndaki yardım kutularından biri de LÖSEV’e ait. Şüpheli şahıs, tekerlekli yardım kutusunu 19 Mayıs 2013’te soydu. Şüphelinin hırsızlık öncesinde olay yerinde keşif yaptığı ve havalimanın en yoğun olduğu öğle saatlerinde olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Şüphelinin önce yardım kutusunun üzerini karton kutuyla gizlediği ardından havalimanı mescidine iterek götürdüğü anlaşıldı. Burada kutuyu kırarak açan şüpheli, kutunun içindeki kağıt paraları aldıktan sonra kayıplara karıştı. Yaşanan ilginç hırsızlık olayı fotoğraf karelerine yansıdı.
atatukr2.jpg
 
Olay, mescitte kırılmış yardım kutusunu gören vatandaşların ihbarı üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Kamera kayıtlarını izleyen polis, hırsızın kaçarken bindiği ticari taksi plakasını tespit etti. Ticari taksi şoförünün ifadesinden yola çıkan ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
www.UlasımOnline.com
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim