• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

HAVAŞ Antalya, 'Engelsiz Havaalanı' oldu

HAVAŞ Antalya, 'Engelsiz Havaalanı' oldu
“Engelsiz Havaalanı Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, HAVAŞ Antalya istasyonu “Engelsiz Havaalanı Kuruluşu” unvanı almaya hak kazandı.

Türkiye’nin en köklü yer hizmetleri şirketi HAVAŞ, 9 istasyonunda başlattığı “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde Antalya İstasyonu’nda sertifikalandırıldı. “Engelsiz Havaalanı Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, HAVAŞ Antalya istasyonu “Engelsiz Havaalanı Kuruluşu” unvanı almaya hak kazandı.

HAVAŞ Genel Müdürü Nurzat Erkal, “HAVAŞ olarak yolcu memnuniyetini birinci önceliğimiz olarak görüyoruz ve tüm yolcularımızın farklı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak üzere 7/24 çalışıyoruz. Antalya İstasyonumuzun engelsiz kuruluş unvanı kazanmasından ötürü gurur duyduk. “Engelsiz Havaalanı” projesi çerçevesinde 8 istasyonumuzda daha çalışmalar yürütüyoruz. Adana ve Dalaman istasyonlarımız da denetimlerini yeni tamamladı. SHGM tarafından verilen sertifikayla engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcularımıza yönelik verdiğimiz hizmet standardının belgelenmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Proje ile havaalanlarında engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı olan yolcuların gidişlerinde uçaklarına,  gelişlerinde ise bagaj alım alanlarına kadar rahat ulaşmaları ve her türlü hizmeti en kolay yolla alabilmeleri sağlanıyor.  Faaliyet gösterdiği “Engelsiz Havaalanlarında” proje gerekliliklerini sağlayan HAVAŞ, İstanbul Atatürk, Antalya, Adana, Ankara, Dalaman, İzmir, Sivas, Kütahya, Nevşehir İstasyonları için Ekim 2013 tarihinde SHGM’e başvuruda bulundu.  Adana ve Dalaman istasyonlarının denetimini de başarıyla geçti.

havas2.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim