• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Havayolları da bayram bereketi yaşıyor

Havayolları da bayram bereketi yaşıyor
12 Kasım’da başlayarak, 19 Kasım’da sona erecek olan uzun bayram tatili, havayolu şirketlerini de hareketlendirdi.

HAVAYOLLARINDA BAYRAM BEREKETİ

12 Kasım’da başlayarak, 19 Kasım’da sona erecek olan uzun bayram tatili, havayolu şirketlerini de hareketlendirdi.

Biletlerin 200 lira sınırına dayanmasına rağmen, uçaklardaki doluluk oranının yüzde 100’lere çıktığı Erzurum’da, vatandaşlar uçak bileti satın alabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

12 Kasım’da başlayarak, 19 Kasım’da sona erecek olan uzun bayram tatili, havayolu şirketlerini de hareketlendirdi. Biletlerin 200 lira sınırına dayanmasına rağmen, uçaklardaki doluluk oranının yüzde 100’lerin üzerine çıktığı Erzurum’da, vatandaşlar uçak bileti satın alabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

Erzurum’da havayolu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Erzurum İnter A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kuşkay, Kurban Bayramı dolayısıyla bilet satışlarının katlanarak arttığını söyledi. Uzun bayram tatili nedeniyle tatilcilerin Erzurum dışına, dışarıdakilerin de, Erzurum’a gelmek için hazırlıklar yapmaya başladıklarını kaydeden Kuşkay, uçaklardaki doluluk oranının, şimdiden yüzde 100’lerin üzerine çıktığını belirtti. Artan talepten dolayı uçak biletlerinin fiyatlarında artış yaşandığını, buna rağmen vatandaşın tercihinin yine uçak olduğunu vurgulayan Yılmaz Kuşkay, “Bilet fiyatları normalin çok üzerinde olmasına rağmen ilgi yine de çok büyük. Karşılıklı gidiş-dönüş biletlerini alanlar çoğunlukta. Bayram tatili dolayısıyla hava taşımacılığı sektörü şu anda alarma geçmiş durumda.” diye konuştu.

Uçak biletlerinin, Erzurum-Ankara istikametine 160, Erzurum-İstanbul istikametine 199 ve Erzurum Antalya istikametine de, 231 liradan satıldığını anlatan Kuşkay, uçak yolculuğunun, yılın her döneminde popülaritesini korumaya devam ettiğini söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim